کد خبر: 4201113
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۳

دومین جشنواره علمی شهید چمران برگزار شد

دومین جشنواره علمی شهید چمران صبح امروز به همت سازمان بسیج اساتید در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد.

دومین جشنواره علمی شهید چمران

به گزارش خبرنگار ایکنا، دومین جشنواره علمی شهید چمران، صبح امروز، دوم اسفند به همت سازمان بسیج اساتید کشور در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید و پخش سرود مقدس کشورمان برگزار شد. 
 
محمدرضا مردانی، رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در ابتدای این نشست با تبریک اعیاد شعبانیه و عرض خیرمقدم به حضار گفت: امروز به نام روز جوان نام‌گذاری شده و امیدواریم که جوانان مسلمان ایران اسلامی و سایر کشورهای اسلامی با الگوگیری از این مولود باارزش زمینه را برای تحقق آرمان‌های الهی امام حسین(ع) فراهم آورند.
 
وی افزود: شهید چمران دانشمند فرزانه و استاد عارفی بودند که از او باید به عنوان اسطوره مقاومت یاد کرد. سازمان بسیج اساتید کشور در راستای جهاد علمی و تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب و نیز براساس وظایف ذاتی خود انجام فعالیت‌های علمی را یکی از مهم‌ترین اقداماتش قرار داده و آن را به صورت مستمر ادامه می‌دهد و در همین راستا برگزاری جشنواره علمی شهید چمران و برگزاری دوره‌های مختلف علمی اعم از کرسی‌های نظریه‌پردازی و نقد و مناظره و برگزاری مسابقات مختلف علمی به دنبال این است به نیازهای اساسی علمی کشور پاسخ دهد.
 
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با بیان اینکه از این به بعد جشنواره علمی شهید چمران دو سالانه خواهد بود، اظهار کرد: از خرداد ماه فراخوان این جشنواره صادر می‌شود تا شاهد حضور عزیزان در جشنواره علمی شهید چمران در ۱۴۰۴ باشیم. یکی از اهداف ما در این جشنواره مسئله‌شناسی تحلیلی و به کارگیری ظرفیت اساتید کشور برای حل مسائل و بهبود عملکرد نظام حکمرانی است.
 
مردانی بیان کرد: همچنین تحلیل شعار سال به منظور تحقق آن یکی دیگر از محورهای جشنواره است و از سوی دیگر ایجاد انگیزه پژوهشی در اساتید و دانشجویان و افزایش شأن و منزلت اساتید و الگوسازی اساتید بسیجی، شناسایی شبکه استادی مسئله‌محور و شناسایی شبکه نخبگان اساتید و تقدیر از آنها از دیگر اهداف این جشنواره به شمار می‌روند. با دو سالانه شدن جشنواره فرصت برای مشارکت بیشتر اساتید فراهم خواهد شد.
 
وی اضافه کرد: کتاب، کرسی مناظره، جهادگران تبیین، مقاله، راهیان علم و فناوری و بسته سیاستی از مهمترین محورهای جشنواره هستند. این جشنواره مأموریت فرهنگ‌محوری دارد و انتظار می‌رود دانشگاه برای حل مشکلات بر رزمین‌مانده و رفع نیازهای تمدنی حضور پررنگ‌تری داشته باشد. 
 
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: بسیج اساتید کشور در راستای دعوت دانشگاهیان، جوانان و دانشجویان برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی دست به اقدامات بسیاری زده و از آنجا که نخبگان و اساتید کشور نقش مهمی در تحقق انسجام اجتماعی و دعوت مردم برای حضور پای صندوق‌های رأی دارند، انتظار می‌رود در این برهه از زمان بار دیگر نقش پررنگ خود را بروز دهند. دشمنان تلاش می‌کنند تا مشارکت مردم را بی‌اثر جلوه دهند و در این شرایط لازم است اساتید و نخبگان با جهادتبیین این پروژه شوم دشمن را خنثی کنند. 
 
مردانی در پایان از مقاومت مردم یمن، فلسطین، سوریه و لبنان تقدیر و تشکر کرد و مقاومت آنها را مصداق بارز جهاد تبیین دانست.
 
در ادامه سید محمود‌رضا آقامیری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی، با بیان اینکه شهید چمران از نظر بنده ابتدا معلم بود تا  استاد فیزیک، گفت: هنری که ایشان داشتند هنر معلمی بود و به این ویژگی شهرت دارند. ما باید تلاش کنیم در سطح شهید چمران باشیم، یعنی ابتدا ویژگی‌های معلمی شهید چمران را احصا و با الگوگیری از آنها تلاش کنیم که شبیه به او شویم.
 
وی افزود: اساتید امروز کشور می‌توانند صبح تا شب نظریات و تئوری‌های مختلف را که حفظ کرده‌اند به دانشجویان بازگو کنند و آخر هم هیچ نتیجه‌ای نداشته باشد یا اینکه شبیه شهید چمران شوند که با یک اشاره جوانان را به پرواز درمی‌آورد. شهید چمران شخصیتی بود که همه مردم او را می‌شناختند و در میان مردم اثرگذار بود و لذا باید تلاش کرد که شبیه ایشان شویم.
 
رئیس دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: شهید چمران هنر دیگری هم داشتند و آن اثرگذاری اجتماعی است و امروز انتظار می‌رود که‌ اساتید همانند شهید چمران اثرگذاری اجتماعی داشته باشند. اگر بتوانیم از شهید چمران درس بگیریم و مانند او شویم سپس اثرگذار خواهیم بود.

 

انتهای پیام
captcha