کد خبر: 4204883
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۷

اعلام ویژه‌برنامه‌های رمضانی رادیو گفت‌وگو

رادیو «گفت‌و‌گو» با دو ویژه‌برنامه «اینجا آغاز مهربانی است» و «در انتظار باران»، تدارک ویژه‌ای برای سحرها و افطارهای ماه مبارک رمضان دیده تا به مسیر ویژه‌ای برای گفت‌وگو با خالق دست یابد.

رادیو گفت‌وگو

نوشین رهگذر، تهیه‌کننده رادیو گفت‌وگو ضمن اعلام ویژه‌برنامه‌های ماه مبارک رمضان در این رادیو بیان کرد: مهم‌ترین فلسفه روزه گرفتن خودداری انسان از لذت‌های دنیوی است، روزه می‌تواند موجب تسلّط روح بر جسم شود به نحوی كه اگر انسان بتواند خواسته‌ها و غرایزش را كنترل كند به مرور زمان به خودشناسی و خداشناسی دست پیدا می‌كند، و یکی از گرانبهاترین آثار آن پالایش در فکر و اندیشه انسان است.

وی که تهیه‌کنندگی برنامه سحرگاهی رادیو «گفت‌و‌گو» را بر عهده دارد، ادامه داد: سحرهای ماه مبارک رمضان فرصت بسیار مغتنمی برای تفکر و عبادت است، در همین زمینه ویژه‌برنامه «اینجا آغاز مهربانی است» در سحرگاهان ماه مبارک رمضان از  این شبکه رادیویی پخش خواهد شد، این برنامه که در خصوص دعای جوشن کبیر و تفسیر اسماء خداوند، رزمایش مساوات و کمک مؤمنانه در کلام مقام معظم رهبری، تفسیر آیه‌های قرآنی، گفت‌وگو با خدا، دعای سحر و فرازهایی از مناجات خمس عشر است، به بررسی زندگی و سیره و علما و عرفا معاصر از جمله حضرت امام(ره)، مرحوم آیت الله بروجردی، آیت‌الله ملکی تبریزی و بزرگان دیگر در ماه مبارک رمضان نیز می‌پردازد.

«در انتظار باران» به گفت‌و‌گو می‌نشینیم

رهگذر ویژه‌برنامه افطار این شبکه رادیویی را نیز معرفی و بیان کرد: امسال که بهار قرآن و بهار طبیعت همزمان شده، تلاش داریم مجله‌ای رادیویی متشکل از بخش‌های متنوع را تقدیم مخاطبان این شبکه نخبگانی کنیم، به همین منظور ویژه‌برنامه «در انتظار باران» هر روز از ساعت 18 همراه علاقه‌مندان مباحث اندیشه‌ای خواهد بود.

تهیه‌کننده برنامه «در انتظار باران» افزود: موضوعات اصلی این برنامه شامل ترجمه دعای ابوحمزه با صدای سیدمهدی شجاعی ، تفسیر آن با بیان استاد فقید فاطمی‌نیا و آیت‌الله جوادی آملی، متن ادبی براساس 30 نام از نام‌های خداوند، «یک آیه یک داستان» با توجه به سبک زندگی قرآنی، «سر دلبران در حدیث دیگران» که مستندی کوتاه پیرامون اندیشمندان و بزرگان علمی جهان با توجه به فعالیت‌هایشان درباره قرآن و اهل بیت(ع) و آداب و رسوم مسلمانان ملل مختلف است.

رهگذر تصریح کرد: زمان‌های سحر و افطار در هنگامه اذان صبح و اذان مغرب، فرصت نابی برای تعمق بیشتر به هر آنچه موجبات نزدیکی بیشتر با خالق را پدید آورده است، ما نیز در این مجموعه برنامه‌ها تلاش کردیم ضمن مرور آیین و رسومات اقوام مختلف در نوروز و ماه مبارک رمضان، نگاه اندیشمندان جهان، ترویج سبک زندگی قرآنی و نگاهی ژرف به فرهنگ انقلاب، خوراک اندیشه‌ورزان اهل معرفت را فراهم کنیم.

یادآو می‌شود، برنامه «اینجا آغاز مهربانی است» سحرگاهان ماه مبارک رمضان هر روز ساعت 4 صبح آغاز و به مدت 75 دقیقه همراه علاقه‌مندان به اندیشه و نیایش‌های معنوی خواهد بود، همچنین ویژه‌برنامه افطار رادیو «گفت‌و‌گو» با عنوان «در انتظار باران» هر روز ساعت 18 به مدت 60 دقیقه، فرصتی برای اتصال معنوی توأمان با تفکر و دانش را پدید خواهد آورد.

همچنین، رادیو «گفت‌و‌گو» روی موج fm ردیف 103.5 مگاهرتز تقدیم شنوندگان می‌شود البته برنامه کاربردی «ایران‌صدا» هم روی گوشی‌های تلفن همراه امکان دریافت برنامه‌های رادیویی را فراهم کرده و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق سامانه 300001035 و شماره تلفن ۰۹۰۳۹۱۳۴۷۴۴ با این شبکه در تماس باشند.

انتهای پیام
captcha