کد خبر: 4205922
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۹

خداحافظی با تهیه‌کننده پیشکسوت رادیو

خداحافظی با تهیه‌کننده پیشکسوت رادیو جواد مانی که از تهیه‌کنندگان پیشکسوت رادیو بود، شب گذشته در اثر سکته مغزی درگذشت.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی معاونت صدا جواد مانی شب گذشته در اثر سکته مغزی در آلمان دار فانی را وداع گفت. او متولد سال 1325 بود و از سال 1352 به عنوان تهیه‌کننده وارد رادیو شد. وی برای دیدار با فرزندش راهی آلمان شده بود که در آنجا فوت شد.

زنده‌یاد جواد مانی صاحب نظر در حوزه‌های مختلف در هنر و از موسیقی‌شناسانی محسوب می‌شد که در زمینه زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه تحصیل کرده بود.

زنده‌یاد مانی به مدت 35 سال در رادیو تهران در کسوت تهیه‌کننده بود و بازنشسته این شبکه رادیویی است. از برنامه‌های این تهیه‌کننده می‌توان به شور زندگی، ترنم، جامه‌داران، ضرباهنگ، نغمه، نغمه و نوا و ... اشاره کرد.

پیام تسلیت معاون صدا در پی درگذشت جواد مانی نیز به شرح زیر منتشر شد:

«هوالباقی

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

جواد مانی، ستاره‌های بسیاری را برای آسمان صدا تربیت کرد

خبر درگذشت تهیه‌کننده مطرح و پیشکسوت رادیو، زنده‌یاد جواد مانی موجب اندوه اهالی هنر و خانواده بزرگ رادیو شد. یاد و خاطره تهیه‌کننده پیشکسوت، مجرب و بااخلاق رادیو از ذهن مردم هنردوست ایران فراموش نخواهد شد.

مرد بزرگی که در انسانیت، اخلاق، ادب و هر آنچه شایسته نشاندن نام "استاد" پیش از نام نامدارش بود کم نداشت، مردی که در دنیای رادیو خوش درخشید و کارنامه کاری‌اش مزیّن به تولید برنامه‌های خوش‌ساخت این مرزوبوم بود.

این ضایعه اندوهناک را به اصحاب فرهیخته فرهنگ و هنر، دوستان و همراهان و به‌ویژه خانواده آن مرحوم صمیمانه تسلیت می‌گویم.

از خداوند منان برای آن عزیز سفرکرده آرامش ابدی و رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی خواستارم.

علی بخشی‌زاده

معاون صدای رسانه ملی»

انتهای پیام
captcha