کد خبر: 4206871
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۴:۱۴
در نمایشگاه قرآن

نشست مجتمع بین‌الملل حوزه‌های علمیه با حضور اندیشمند چینی برگزار شد

نشست  مجتمع بین‌الملل حوزه‌های علمیه با حضور اندیشمند چینی برگزار شد نشست قرآنی در غرفه مجتمع بین‌الملل حوزه‌های علمیه با حضور ماشیتو، اندیشمند قرآنی و رئیس دانشکده فرهنگ سنت‌کانسو از کشور چین برگزار شد.

به گزارش ایکنا، نشست قرآنی در غرفه مجتمع بین‌الملل حوزه‌های علمیه با حضور ماشیتو، اندیشمند قرآنی و رئیس دانشکده فرهنگ سنت کانسو از کشور چین برگزار شد.

ماشیتو، رئیس دانشکده فرهنگ سنت کانسو از کشور چین در این نشست اظهار کرد: بیشترین تحقیقات من در تفاسیر است و به خاطر مطالعه زیاد، عربی را می‌فهم، اما به خاطر عدم دسترسی به تفاسیر شیعه، از منابع تفسیری اهل سنت استفاده می‌کنیم و اطلاعات کمی از شیعیان داریم از این جهت شرکت در نمایشگاه قرآن را فرصتی مناسب برای ارتباط بیشتر دانستم و به ایران سفر کردم.

این محقق تاکید کرد: قرآن کتاب منحصر به فردی است و تفسیر راه خوبی برای آشنایی مردم چین با قرآن است. مذهب اهل سنت و شیعه هر دو ثمره‌ای از یک ریشه‌اند و بنده برای شیعیان بسیار احترام قائل هستم و تمایل دارم روابط علمی بین دانشکده ما و مجتمع بین‌الملل حوزه ایجاد شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
وهاب خدابخشی
captcha