سردار محمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی در گفتوگو با ایکنا، به موضوع راهاندازی مدرسه جهاد سازندگی در این سازمان اشاره و اظهار کرد: امروز جهادگران به لحاظ کمی گسترش خوبی پیدا کرده و بیش از 60 هزار گروه جهادی در حال خدمترسانی در اقصینقاط کشور هستند.
زهرایی ادامه داد: به لحاظ کیفی نیز فعالیتهای جهادگران و گروههای جهادی به دلیل نیاز مردم باید تخصصی شود تا بتوانند خدمات خود را با توجه به نیاز مردم ارائه دهند. به همین دلیل نسبت به برپایی دورههای عمومی و تخصصی برای جهادگران اقدام کردیم که از نمونههای این دورهها میتوانیم به دوره رسم جهاد، رسم هجرت و ... اشاره کنیم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی بیان کرد: در مدرسه جهاد سازندگی، مجموعه برنامههایی تنظیم شده و دورههای مختلف جهادگران در عرصههای مختلف عمومی و تخصصی به صورت اندیشهای تجمیع شده و محتوای مورد نیاز در این زمینه تولید میشود. مدرسه جهاد نیز مانند دانشگاههای کشور که سرفصلهای مختلفی را برای رشتههای مختلف تعریف کردهاند، سرفصلهای اندیشهای را برای جهادگران تولید کرده و در اختیار ایشان قرار میدهد.
وی با بیان اینکه مدرسه جهاد سازندگی بستر مناسب را برای برپایی دورههای مختلف ویژه جهادگران فراهم میکند، افزود: طبق محتوای تولید شده در این زمینه، ممکن است دورههای مختلفی در فضای مجازی و یا به صورت حضوری برای گروههای جهادی و جهادگران کشور برگزار شود.
زهرایی تصریح کرد: در مدرسه جهاد، کار محتوایی و تجمیع تمامی دورهها به لحاظ پشتیبانی انجام میشود. مراسم رونمایی از مدرسه جهاد سازندگی نیز روز 18 اردیبهشتماه همزمان با انعقاد تفاهمنامه سازمان بسیج سازندگی با 10 قشر مختلف بسیج که بیشترین تعامل را با بسیج سازندگی دارند، برگزار خواهد شد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی در رابطه با برگزاری کنگره ملی جهاد خدمت نیز اظهار کرد: اجلاسیه این کنگره روز 13 شهریورماه در شهرستان فردوس خراسان جنوبی برگزار میشود و کنگره که عنوان کنگره شهدای جهاد و خدمت دارد نیز طی سال آتی برگزار خواهد شد. در این زمینه از زمان برپایی اجلاسیه کنگره باید محتوای مورد نیاز مانند فیلم، کتاب و ... را تهیه کرده و یادوارههای استانی را برگزار کنیم تا بتوانیم خود را به کنگره برسانیم.
موانع تصویب طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی
وی با اشاره به عدم تصویب طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی در مجلس شورای اسلامی که در صورت تصویب بسیاری از مشکلات جهادگران را حل خواهد کرد نیز گفت: قانون بسیج سازندگی همچنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی معطل مانده و برای تصویب به صحن علنی نمیآید. دلیل اصلی این است که برخی نگاه سیاسی به جهاد دارند و همین امر مانع از تصویب این طرح میشود.
انتهای پیام