کد خبر: 4215346
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۸
با همکاری مؤسسه مشکات

محفل انس با قرآن ویژه مددجویان بازداشتگاه اوین برگزار شد + عکس

محفل انس با قرآن کریم همزمان با دهه کرامت ویژه مددجویان زندانی از سوی مؤسسه قرآنی مشکات استان البرز در بازداشتگاه اوین برگزار شد.

محفل انس با قرآن ویژه مددجویان بازداشتگاه اوین برگزار شدبه گزارش خبرنگار ایکنا، همزمان با دهه کرامت محفل انس با قرآن کریم ویژه مددجویان بازداشتگاه اوین شب‌گذشته ۲۵ اردیبهشت‌ماه با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین محسن کازرونی، رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی(ره) و عضو مجلس خبرگان رهبری و حضور محمود ضیایی‌فرد، معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندان‌ها، سیدحشمت‌الله حیات‌الغیب، مدیرکل زندان‌های استان تهران، حجت‌الاسلام محمدی مدیر عامل مؤسسه قرآنی مشکات و امام جمعه شهرستان کوهسار، اسماعیل جمیاری معاون سلامت، اصلاح و تربیت اداره کل زندان‌های استان تهران، هدایت‌الله فرزادی، مدیر بازداشتگاه اوین، مدیران بخش‌های مختلف زندان‌های استان تهران به همت مؤسسه قرآنی مشکات البرز  در حسینیه بازداشتگاه برگزار شد.

اسماعیل جَمیاری، معاون سلامت، اصلاح و تربیت اداره کل زندان‌های استان تهران در بخشی از این مراسم ضمن گرامی‌داشت دهه کرامت و ولادت با سعادت حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) گفت: در سازمان زندان‌ها به نوع جرم و میزان آن کاری نداریم، بلکه هر کسی وارد زندان می‌شود، برای ما شهروند است و باید تمامی حقوق شهروندی‌اش را رعایت کنیم به جز سلب آزادی که آن هم به حکم قانون و با دستور مرجع محترم قضایی است. بنابراین مکلفیم در سازمان زندان‌ها همه نیازهای مادی و معنوی را برای تمامی مددجویان فراهم کنیم.

وی افزود: برای پرکردن اوقات فراغت زندانیان و براساس رسالت سازمانی تکالیف و وظایفی را داریم و بخشی از آن وظایف اصلاحی و تربیتی است. این حوزه شامل برگزاری کلاس‌های آموزشی است و از افتخاراتمان این است که از کلاس نهضت سوادآموزی تا تحصیلات عالی دانشگاهی را دایر کردیم. در زندان‌های استان تهران افرادی را داریم که مدرک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس و حتی دکتری خودشان را در زندان گذرانده‌اند. 

معاون سلامت، اصلاح و تربیت اداره کل زندان‌های استان تهران با بیان اینکه امروز ۴۵۰ حافظ قرآن کریم در اجزای مختلف در سطح زندان‌های استان تهران داریم،‌ گفت: برخی از زندانی‌ها به کار مشغول هستند و برخی دیگر اوقات فراغت خودشان را در فعالیت‌های هنری، ورزشی، قرآنی و فرهنگی طی ‌می‌کنند. ما نیز خدمات حمایت، مددکاری، روانشناسی، بهداشتی و درمانی را جزو وظایف خودمان می‌دانیم.

جمیاری با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان در زندان زنان همزمان در یک روز ۱۲۰ مددجو کل قرآن کریم را کتابت کردند، گفت: تلاش می‌کنیم تا فصل نویی از این فعالیت‌ها را آغاز کنیم و با تفاهم‌نامه‌ای که با مؤسسه فرهنگی و قرآنی مشکات داریم در زمینه‌های حفظ قرآن کریم، صوت و لحن، تفسیر و ... کارهای جدیدی را آغاز کنیم.

محفل قرآنی بازداتشگاه اوین

 

به گزارش خبرنگار ایکنا، در ادامه این محفل تلاوت آیات قرآن کریم با حضور محمدحسین سبزعلی، پیشکسوت و قاری بین‌المللی کشور و با ارائه محفوظات قرآنی از سوی مریم گنجعلی و اجرای گروه تواشیح سبیل‌الرشاد انجام شد. تلاوت محمدمهدی دمرچی، قاری نوجوان کشور نیز فضای این محفل را دگرگون کرد و خاطره‌ای زیبا از یک محفل انس با قرآن را در ذهن حضار این محفل نقش بست.

در بخش دیگری از این محفل دیگر قاریان قرآن شامل یک نفر از پرسنل زندان، یک سرباز و دو مددجو به اجرای تلاوت قرآن پرداختند. پایان‌بخش این محفل قرآنی مولودی‌خوانی حجت‌الاسلام فاطمی‌نیا، مسئول امور روحانیت و فعالیت‌های قرآنی اداره کل زندان‌های استان تهران بود و در نهایت حضار و مددجویان بر سر سفره اکرام امام رضا(ع) حضور یافتند.

انتهای پیام
captcha