کد خبر: 4215738
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
رضامراد صحرایی:

قوت و ضعف کشور در مدرسه شکل می‌گیرد

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مدیران و رهبران آینده کشور هم‌اکنون در مدارس هستند، گفت: ایران قوی امروز حاصل مدرسه دیروز است. امروز اگر قدرتی وجود دارد، از نظام آموزشی دیروز ماست. قوت و ضعف ما در مدرسه شکل می‌گیرد و باید به اعتلای کشور بیندیشیم. 

رضامراد صحراییبه گزارش خبرنگار ایکنا، آئین اختتامیه اولین جشنواره ملی معلمان جهادی امروز، ۲۵ اردیبهشت‌ماه در محل سالن حجاب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد. 

رضامراد صحرایی، وزیر آموزش‌ و پرورش در این مراسم اظهار کرد: موضوعی که ما را گردهم آورده، تقویت مدرسه است. بی‌هیچ تردیدی اگر مدرسه قوی شود، جامعه نیز قوی خواهد شد. قوت کشورها از نظام‌های آموزشی آن‌هاست. لذا تکرار پیوسته این راهبرد که مدرسه قوی ایران قوی را به دنبال دارد، یک اصل است. 

وی با بیان اینکه در ۳۰ ماه گذشته از عمر دولت نزدیک به هفت هزار مدرسه تحویل جامعه شده است، گفت: این مسئله نشان می‌دهد که دولت برای آینده کار می‌کند. لذا محصول آموزش و پرورش نیز زودبازده نیست. کودکانی که امروز در کودکستان هستند، به زودی سکان مدیریت کشور را به دست خواهند گرفت. 

صحرایی با بیان اینکه مدیران و رهبران آینده کشور هم‌اکنون در مدارس هستند، افزود: ایران قوی امروز حاصل مدرسه دیروز است. امروز اگر قدرتی وجود دارد، از نظام آموزشی دیروز ماست. قوت و ضعف ما در مدرسه شکل می‌گیرد و باید به اعتلای کشور بیندیشیم. 

معلمان؛ نگهبان مغزها

وی با بیان اینکه کار معلمان به مراتب دشوارتر از کار مرزبانان است، اظهار کرد: امروز از حیث مرزبانی کاملاً قوی هستیم اما معلمان نگهبان مغزها هستند و مغز خیلی فراتر از مرز است. معلمان مرز هویت کشور را حراست می‌کنند و معماری هویت و آینده کشور به عهده معلمان است.

صحرایی با بیان اینکه ویژگی جهادی معلم از تمام ویژگی‌های او بالاتر است، افزود: امروز دانش‌آموزان ما در حال تمرین جهاد در کنار معلمان جهادی هستند. سند تحول آموزش‌ و پرورش نزدیک به ۴۰ ویژگی برای دانش‌آموز معرفی شده در سند ارائه می‌کند. یکی از ویژگی‌هایی که در بین مختصات دانش‌آموز تراز سند موج می‌زند، ویژگی ایثارگری است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در فرهنگ جهادی که نظام آموزشی ما دنبال می‌کند، دانش‌آموزان باید الگو شوند و دیگران نیز از آن‌ها بیاموزند‌. امروز دانش‌آموزان نوجوان ما سرگرمی‌های خود را کنار گذاشته و به کمک بچه‌های محروم می‌روند که این مسئله بسیار باارزش است. اینکه دانش‌آموزان خوشحالی خود را در خوشحالی دیگران ببیند، یعنی ایشان در کودکی و نوجوانی در مسیر اولیای الهی قرار گرفته‌اند. 

وی بیان کرد: خوشحالیم که فرمان معرفی معلمان قهرمان کمتر از دو هفته پیش از سوی مقام معظم رهبری صادر شد و امروز معلمان قهرمان و جهادی کشور معرفی و تجلیل می‌شوند. آموزش و پرورش نهادی است که بخش اعظم بودجه دولت‌ها را در تمامی دنیا جذب خود می‌کند و این مسئله کاملاً طبیعی است. امروز برخی مسئولان دولت مانند معاون اجرایی رئیس‌جمهور که خود یک‌ معلم دلسوز است، کاملاً در جریان کار آموزش و پرورش قرار دارند و برنامه‌ها و دغدغه‌های آموزش و پرورش را پیگیری می‌کنند.

یادآور می‌شود، در ادامه این مراسم، برنامه رونمایی از پوستر معلمان جهادی منتظر با حضور رضامراد صحرایی، وزیر آموزش‌ و پرورش، محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سایر مسئولان حاضر برگزار شد.

انتهای پیام
captcha