کد خبر: 4215788
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۹

2 هزار دانش‌آموز دختر منطقه 13 تکریم شدند

به مناسبت دهه کرامت، جشن بزرگ «خواهر آفتاب» با حضور دو هزار نفر از دانش‌آموزان دختر منطقه 13 برگزار شد.

2 هزار دانش‌آموز دختر منطقه 13 تکریم شدندمحمدهادی علی‌احمدی، شهردار منطقه 13 در گفت‌وگو با ایکنا گفت: آغاز ماه ذی‌القعده، ولادت باسعادت کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه(س) است و به همین مناسبت این روز عزیز را روز دختر نامگذاری کرده‌اند تا فرصتی برای تکریم و احترام به این بانوی بزرگوار و تکریم دختران باشد که در این راستا ویژه برنامه‌های مختلفی در منطقه 13 برگزار شد. در این راستا صبح امروز، ۲۵ اردیبهشت‌ماه، ورزشگاه شهدای فرهنگی پیروزی این منطقه، میزبان دو هزار نفر از دانش‌آموزان دختر منطقه در خیابان سی‌متری نیروی هوایی بود.

وی افزود: این جشن به پیشنهاد اعضای دبیرخانه دختر کانون نوجوانان و شهرداران مدارس منطقه با محوریت اداره آموزش‌های شهروندی و همکاری اداره بانوان و طرح شهید آرمان و با همکاری آموزش و پرورش و نوجوانان برگزار شد.

شهردار منطقه۱۳ اظهار کرد: حجت‌الاسلام سلطانی و سید محمدرضا نوشه‌ور مولودی‌خوانی و فرناز علیپور اجرای برنامه جشن را بر عهده داشتند.

به گفته وی، بخشی دیگری از جشن با اجرای گروه سرود دانش‌آموزی، شاهنامه خوانی، تقدیر اعضای کانون نوجوانان از خانواده معظم شهدا با همکاری اداره ایثارگران و استقبال از پرچم متبرک امام رضا (ع)، پذیرایی و قرعه‌کشی همراه بود.

2 هزار دانش‌آموز دختر منطقه 13 تکریم شدند

انتهای پیام
captcha