کد خبر: 4217451
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳

یک فوریت نامگذاری معبری به نام «شهید آیت‌الله رئیسی» تصویب شد

اعضای شورای شهر تهران به پاس خدمات و جانفشانی‌های رئیس جمهور شهید، یک فوریت نامگذاری یکی از معابر شهر تهران به نام شهید «آیت‌الله ابراهیم رئیسی» را تصویب کردند.

یک فوریت نامگذاری معبری به نام «شهید آیت الله رئیسی» تصویب شدبه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر تهران، در جریان برگزاری دویست و سی و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، طرح یک فوریتی در رابطه با نامگذاری معبری به نام «آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی» روی میز شورا قرار گرفت. در این زمینه احمد صادقی، رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران، در پیشنهادی عنوان کرد: پیشنهاد می‌شود با بررسی این یک فوریت، معبری نیز به نام «شهید حسین امیرعبدالهیان» نامگذاری شود.

نرجس سلیمانی، رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورا نیز ضمن ابراز تأسف از وقوع چنین ضایعه بزرگی، در ارائه پیشنهادی گفت: من به عنوان فرزند شهید سلیمانی و عضو شورا درخواست دارم بزرگراه شهید سلیمانی به نام شهید رئیسی تغییر نام دهد.

مهدی چمران، رئیس شورای شهر نیز ضمن تقدیر از این پیشنهاد با بیان اینکه باید معبر مناسبی به نام شهید رئیسی نام‌گذاری شود، تصریح کرد: کوتاه و بلند بودن یک معبر، چیزی از ارزش یک شهید نمی‌کاهد؛ چرا که جایگاه شهدا بسیار والاست.

مهدی پیرهادی، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا با بیان اینکه آیت‌الله رئیسی، سمبل اخلاص، مردمی بودن و پشتکاربود، گفت: معابری نیز باید به نام دیگر شهدای این حادثه نامگذاری شود که هریک از آنها از افتخارات ما بوده‌اند، نباید فردی در این میان از قلم بیفتد.

چمران در واکنش به این پیشنهاد با بیان اینکه نامگذاری معابر به نام سایر عزیزان نیز انجام خواهد شد، تصریح کرد: همه شهدا دارای مقام و مرتبه بزرگ برای ما محسوب می‌شوند. اما بنابر اولویت و اهمیت، یک فوریت نامگذاری یک معبر به نام شهید رئیسی تصویب خواهد شد و نامگذاری سایر معابر در نوبت خود بررسی می‌شود.

در نهایت، یک فوریت نامگذاری یک معبر به نام شهید آیت‌الله ابراهیم رئیسی با ۲۱ رأی موافق به تصویب رسید.

انتهای پیام
captcha