کد خبر: 4219384
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶

100 برنامه تبیینی در بقاع متبرکه سمنان برگزار می‌شود

مدیرکل اوقاف و امور خیریه سمنان با اشاره به راه‌اندازی ستاد تبیین گفتمان انقلاب اسلامی در این نهاد گفت: ۱۰۰ برنامه تبیینی با موضوع بصیرت‌افزایی قبل از انتخابات ریاست جمهوری در بقاع متبرکه استان برگزار می‌شود.

حجت الاسلام علیزاده مدیر کل اواقاف و امور خیریه استان سمنان در ستاد تبیین گفتمان انقلاب اسلامی

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، حجت‌الاسلام ستار علیزاده، مدیر‌کل اوقاف و امور خیریه سمنان، امروز، 12 خردادماه در نخستین جلسه اعضای ستاد تبیین اوقاف و امور خیریه این استان از راه‌اندازی ستاد تبیین گفتمان انقلاب اسلامی به‌منظور نیل به منویات مقام معظم رهبری در خصوص جهاد تبیین خبر داد و گفت: بنا داریم در ایام پیش رو تا روز برگزاری انتخابات با قوت بیشتر از انتخابات گذشته، از ظرفیت این ستاد استفاده کنیم؛ هر چند فعالیت‌ها و مأموریت‌های تبیینی مختلفی برای این ستاد پیش‌بینی شده است، اما یکی از مأموریت‌های ستاد تبیین گفتمان انقلاب اسلامی این اداره‌کل بیان دستاوردهای مهم در کنار بیان دستاوردهای نظام است. 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان با بیان اینکه به هیچ عنوان قصد نداریم از کسی یا حزب و جناحی حمایت کرده و گزینه معرفی کنیم، یادآور شد: ستاد تبیین گفتمان انقلاب اسلامی با تمام قدرت به دنبال جهاد تبیین در حوزه انتخابات و بیان مؤلفه‌های رئیس‌جمهور در تراز انقلاب با توجه به فرمایشات امامین انقلاب است.

وی بیان کرد: به دنبال این مهم هستیم تا راه درخشانی که به‌واسطه شخصیت عظیم شهید آیت‌الله رئیسی باز شده ادامه پیدا کند و این محقق نخواهد شد مگر اینکه فردی در تراز انقلاب اسلامی با ویژگی‌هایی که امامین انقلاب تأکید دارند، انتخاب شود. 

علیزاده با تأکید بر اینکه براساس برنامه‌ریزی انجام شده مقرر شد تا ۱۰۰ برنامه تبیینی در بقاع متبرکه قبل از برگزاری انتخابات با استفاده از ظرفیت مناسبت‌ها با موضوع بصیرت‌افزایی به‌وسیله سخنرانان انقلابی اجرا شود، یادآور شد: در این ١٠٠ برنامه نسبت به تبیین گفتمان انقلاب و بیان شاخصه‌های رئیس‌جمهور انقلابی براساس منویات مقام معظم رهبری و امام خمینی(ره) اقدام خواهد شد. 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان گفت: به علت نزدیک شدن به رویداد مهم انتخابات، تبیین این موضوع در اماکن مذهبی و بقاع متبرکه با حضور اقشار مختلف به‌ویژه جوانان و بانوان به‌منظور تشویق مردم به حضور حداکثری در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری مورد توجه ویژه قرار دارد. 

وی تبیین راهبرد دشمنان در مأیوس کردن مردم از نظام اسلامی و گزارش عملکرد نظام اسلامی در حوزه‌های مختلف جهت امیدآفرینی مردم و تبیین فرمایشات، دغدغه‌ها و تأکیدات مختلف رهبر انقلاب اسلامی در مناسبت‌های مختلف را از دیگر اهداف راه‌اندازی این ستاد برشمرد.

علیزاده با تأکید بر اینکه همگانی کردن گفتمان انقلاب اسلامی براساس مکتب امامین انقلاب را از دیگر اهداف این ستاد دانست و افزود: با استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه و حرم مطهر امام‌زادگان واجب‌التعظیم و تشریح و توضیح منویات و دغدغه‌های نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و دستورالعمل‌های صادره از این سازمان از دیگر اهدافی است که با پیاده‌سازی این ستاد بناست محقق شود. 

وی افزود: یکی دیگر از برنامه‌هایی که این ستاد بناست اجرایی کند، ایجاد هماهنگی در گفتمان انقلابی اماکن مذهبی با استفاده از ظرفیت مبلغان و وعاظ و ائمه جماعت و ساماندهی تبلیغ و مهندسی تبلیغ برای برطرف کردن آسیب‌های موجود در محلات و مناطق مختلف است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه سمنان یادآور شد: این ستاد استانی به ریاست مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان، جانشینی معاون فرهنگی و اجتماعی و دبیری روابط عمومی و اطلاع‌رسانی اداره‌کل، کار خود را آغاز کرده و سایر معاونان و رؤسای ستادی اداره‌کل نیز عضو این ستاد هستند. 

انتهای پیام
captcha