کد خبر: 4220208
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵

حمایت اسپانیا از شکایت آفریقای جنوبی در دیوان دادگستری بین‌المللی علیه رژیم صهیونیستی

اسپانیا از شکایت دولت آفریقای جنوبی در دیوان دادگستری بین‌المللی علیه اسرائیل در خصوص نسل‌کشی این رژیم طی 8 ماه جنگ مستمر در نوار غزه حمایت کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از القدس العربی، خوزه مانوئل آلبارز، وزیر خارجه اسپانیا دیروز پنجشنبه اعلام کرد که کشورش به شکایت علیه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه که از سوی آفریقای جنوبی در دیوان دادگستری بین‌المللی مطرح شده است، خواهد پیوست. 

بدین ترتیب، اسپانیا دومین کشور اروپایی است که به این شکایت می‌پیوندد. پیش از این کشور ایرلند از قاره اروپا و کشورهای شیلی و مکزیک از قاره آمریکا نیز به این شکایت پیوسته بودند.

اسپانیا در اقدامی دیگر در حمایت از مسئله فلسطین، در ۲۸ می گذشته اعلام کرد که دولت فلسطین مشتمل بر کرانه باختری و نوار غزه به پایتختی قدس شریف را به رسمیت می‌شناسد.

پدرو سانچز، رئیس جمهور اسپانیا در کنفرانسی مطبوعاتی که برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین در مادرید برگزار شده بود، گفت: ما هیچ یک از تغییرات به وجود آمده در مرزهای ۱۹۶۷ را به رسمیت نخواهیم شناخت مگر اینکه همه طرف‌ها بر سر آن توافق کنند.

ماه گذشته لیبی و ترکیه نیز به نوبه خود به شکایت آفریقای جنوبی در دیوان دادگستری بین‌المللی پیوستند.

انتهای پیام
captcha