به گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین سیدحسین هاشمینژاد، استاد حوزه علمیه، امروز، 18 خردادماه در مراسم عزاداری سالروز شهادت امام جواد(ع) در حسینیه بیتالرقیه(س) گفت: امام جواد(ع) در روایتی میفرمایند: «الثِّقَةُ باللّه ِ تعالى ثَمَنٌ لِكُلِّ غالٍ، و سُلَّمٌ إلى كُلِّ عالٍ؛ اعتماد به خداوند متعال، بهاى هر چيز گرانى است و نردبان رسيدن به هر بلندايى»؛ ایشان در این کلام گوهربار مسیر سعادت ما را بیان فرمودند یعنی اعتماد، توکل و تکیه به خداوند بهای رسیدن به هر چیز گرانبهاست فارغ از اینکه در این مسیر نیازمند شخص یا عامل دیگری باشیم.
وی ادامه داد: با وجود حوادث و مشکلاتی که در جامعه برای بشر پیش میآید، او نیاز به تکیهای دارد و تکیه بشر گاهی ثروت است، اما ثروت در دنیا قابل اعتماد نیست، چراکه ثروتمندان زیادی به ثروت خود مغرور بودند اما پایان خیلی بدی داشتند مانند قارون که تمام ثروتش از بین رفت.
استاد حوزه علمیه بیان کرد: یکی دیگر از مواردی که بشر نباید به آن تکیه کند حب مقام است، چراکه ممکن است انسان روزی در جایگاه و مسئولیت مهم و والایی قرار داشته باشد، اما در روزهای بعد در این جایگاه نباشد. همچنین علم و جمال هم قابل اعتماد نیست و بشر نباید به آن تکیه کند. عالِمی بود که 50 سال درس خواند ولی فراموشی گرفت و علمش از بین رفت.
هاشمینژاد در پایان یادآور شد: دنیا، ثروت، علم، مقام و جمال قابل اعتماد و تکیه نیست و بشر باید اعتماد، توکل و تکیه به خداوند داشته باشد.
علیرضا برومند
انتهای پیام