کد خبر: 4220266
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۲

اختتامیه مسابقات حفظ قرآن کریم مدارس و مهدکودک‌های قطر + عکس

وزارت آموزش و پرورش و آموزش عالی قطر با همکاری مدارس کمبریج مراسم اختتامیه دوره اول مسابقات حفظ قرآن کریم مدارس و مهد کودک‌های خصوصی این کشور را برگزار کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از مرسال قطر، مسابقات حفظ قرآن کریم مدارس و مهد کودک‌های قطر با عنوان «بخوان، برخیز و تلاوت کن» با مشارکت هزار و 21 دانش‌آموز دختر و پسر از 182 مدرسه و مهدکودک خصوصی و بر اساس قوانین کمیته داوری وزارت اوقاف و امور اسلامی قطر و الازهر شریف برگزار شد.
 
عمر عبدالعزیز النعمة، معاون وزیر آموزش و پرورش قطر درباره این مسابقات گفت: این مسابقات با هدف تشویق کودکان و نوجوانان دانش‌آموز در مدارس و مهد کودک‌ها برای حفظ قرآن کریم برگزار شده و تأثیر بسزایی در آینده این کودکان خواهد داشت.
 
در پایان این مراسم، عمر عبدالعزیز النعمة از 50 برگزیده دختر و پسر این مسابقات، 10 متسابق از هر یک از گروه‌های حفظ کل قرآن، حفظ 15 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 5 جزء و حفظ نصف جزء 30 و همچنین 35 شرکت کننده ممتاز از مدارس و مهد کودک‌های مختلف کشور تجلیل کرد.
 
اختتامیه مسابقات حفظ قرآن کریم مدارس و مهدکودک‌های قطر
اختتامیه مسابقات حفظ قرآن کریم مدارس و مهدکودک‌های قطر
 
انتهای پیام
captcha