کد خبر: 4220866
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۸
آژانس آنروا:

بازسازی غزه 20 سال طول می‌کشد

آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی با بیان اینکه بیش از نیمی از ساختمان‌ها در نوار غزه ویران شده است، اعلام کرد که بازسازی این منطقه بیش از 20 سال طول می‌کشد.

به گزارش ایکنا به نقل از عربی 21، آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با اشاره به اینکه بیش از نیمی از ساختمان‌ها در نوار غزه در نتیجه تجاوزات رژیم صهیونیستی تخریب شده است، تأکید کرد که بازسازی این منطقه بیش از 20 سال طول خواهد کشید. 

این آژانس روز دوشنبه در پستی در پلتفرم X با بیان اینکه ویرانی‌هایی که در غزه شاهد بودیم، غیرقابل توصیف است، خواستار پایان دادن به رنج مردم غزه و اجرای آتش‌بس در این منطقه شد. 

جاناتان فاولر، سخنگوی آنروا نیز روز دوشنبه گفت که سطح ویرانی ناشی از تجاوز به نوار غزه بسیار زیاد است و بیش از 20 سال طول می‌کشد تا آن را پاک کرده و بازسازی کند.

وی درعین حال تأکید کرد که با توجه به حجم عظیم ویرانی‌ها و آوارهای موجود، بازسازی نوار غزه کار بسیار سختی خواهد بود.

فاولر افزود: توجه به بازسازی سیستم آموزشی، تحصیل کودکان و اطمینان از فراهم شدن شرایط برای بازگشت کودکان به مدرسه و نیز ترمیم مراکز درمانی آسیب دیده، جزو مواردی است که باید توجه ویژه‌ای به آن شود.

وی تصریح کرد: از ابتدای تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه، در حملاتی که به تأسیسات آنروا یا اطراف آن صورت گرفته است، حدود 450 شهروند کشته و بیش از 1400 تن دیگر زخمی شدند.

فاولر با تأکید بر اینکه آنروا علی‌رغم درخواست اسرائیل برای جایگزینی آن با سایر آژانس‌های سازمان ملل، به کار خود در غزه ادامه خواهد داد، گفت: ما از سوی مجمع عمومی سازمان ملل متحد مأمور هستیم و مأموریت بسیار مشخصی داریم.

آنروا با تصمیم مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال 1949 تأسیس و موظف شد در پنج حوزه عملیاتی خود در اردن، سوریه، لبنان، کرانه باختری و نوار غزه از آوارگان فلسطینی حمایت کند. 

انتهای پیام
captcha