به گزارش خبرنگار ایکنا، سردار یدالله جوانی، معاون سیاسی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامگاه چهارشنبه ۲۳ خردادماه طی سخنانی در جمع مشترک سازمان بسیج اساتید با نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم با موضوع انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری که در دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری پرشور انتخابات ریاست جمهوری، مکمل حماسه بدرقه شهید جمهور و عامل تولید قدرت در جمهوری اسلامی است.
معاون سیاسی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: «مشارکت بالا» و «انتخاب اصلح»، دو اصل ضروری در یک انتخابات است و باید برای تحقق این دو اصل مهم تلاش کرد.
وی به حاشیههای انتخابات ریاست جمهوری اشاره و ابراز کرد: باید به شبهات انتخابات پاسخ داد و رسانههای ضد ایرانی در حال شبههپراکنی بوده تا مردم را از صندوقهای رأی دور نمایند؛ لذا در این فضا نیاز به جهاد تبیین بوده و باید رفع شبهه کرد.
فرمانده دوران دفاع مقدس ادامه داد: شهادت حجتالاسلام والمسلمین رئیسی، آگاهیبخشی مناسبی در جامعه ایجاد کرد و مردم متوجه شدند که رئیس جمهور آنان در حال خدمت بوده و ایشان، اعتماد و خوشبینی مناسبی نسبت به گذشته ایجاد کرده است.
سردار جوانی افزود: ایجاد انگیزه و دعوت به مشارکت مردم برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری از ضروریات امروز کشور است و روحانیت معزز باید برای این حضور پرشور تلاش بسیاری داشته باشد.
وی اظهار کرد: ما در نقطهای حضور داریم که باید با کارویژههای آیتالله رئیسی که اثبات کرد با وفاداری و ایستادگی بر ارزشهای انقلاب میتوان گرهها را باز کرد، برای حضور پرشور مردم در انتخابات و انتخاب اصلح برنامهریزی داشته باشیم.
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: مشکلات مردم با انقلابیگری میتواند حل شود و آیتالله رئیسی ریلگذاری مناسبی در این زمینه داشت و رئیس جمهور بعدی باید راه شهید رئیسی که همان گفتمان انقلاب اسلامی است را ادامه دهد.
وی با تأکید بر اینکه وحدت کاندیداهای جبهه انقلاب ضروری است، بیان کرد: امروز دو کلانگفتمان در کشور وجود دارد که یکی از این گفتمانها به دنبال نابودی اسرائیل و گفتمان دیگر به دنبال مذاکرات با آمریکاست؛ لذا جبهه انقلاب باید به اقتضای شرایط این فهم را داشته باشد که در پرتو رقابت نسنجیده و نادرست، دیگران را به پیروزی نرساند.
سردار جوانی گفت: برخی از افراد در این انتخابات به دنبال ایجاد دوقطبی بوده و یک کاندیدا را در مقابل پنج کاندیدای دیگر قرار داده و در این راستا، یک کاندیدا را صدای مردم و زنان و مابقی آنان را صدای حاکمیت معرفی میکنند که این عمل، شیطنت است و باید آگاهسازی و تبیین نسبت به آن صورت بپذیرد.
وی ابراز کرد: مناظره کاندیداهای ریاست جمهوری در مشارکت مردم در انتخابات اثرگذار است لذا کاندیداها باید اصول اخلاقی و انتخاباتی را رعایت کنند.
انتهای پیام