کد خبر: 4221382
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۹

رهبر انصارالله یمن: حجاج مصائب مردم غزه را از یاد نبرند

عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله یمن با اشاره به بیش از هشت ماه جنایات رژیم اسرائیل در غزه که بیش از 33 هزار شهید برجای گذاشته است گفت: زائران در موسم حج، مصائب مردم غزه را از یاد نبرند و یادشان باشد که ملت فلسطین در نوار غزه از زیارت بیت‌الله الحرام محروم شدند.

به گزارش ایکنا به نقل از المسیره، عبدالملک الحوثی در سخنرانی هفتگی خود گفت: پیش چشم اعراب و در مرکز جهان اسلام، جنایت قرن در جریان است و روزهای تاریک، دویست و پنجاه و یک روز است که همچنان دامه دارد. دشمن اسرائیلی هشت ماه است که به نسل‌کشی ملت فلسطین در غزه ادامه می‌دهد.

رهبر انصارالله یمن گفت: تعداد کشتارهای دسته جمعی به بیش از 33 هزار و 400 نفر و تعداد شهدا، مجروحان و اسیران در نوار غزه و کرانه باختری به حدود ۱۴۷۰۰۰ نفر رسیده است که بیشتر آنها کودک و زن هستند.

لزوم حمایت امت اسلامی از فلسطین

الحوثی افزود: دشمن صهیونیستی در هفته جاری بیش از ۳۵ قتل عام انجام داد که منجر به کشته و زخمی شدن بیش از ۲۵۰۰ فلسطینی شد. کشتاری که دشمن در اردوگاه النصیرت با مشارکت مستقیم آمریکا انجام داد شامل ۲۵۰ حمله به حدود ۹۰ خانه بود؛ استفاده از اسکله شناور در تجاوز صهیونیست‌ها به النصیرات نشان دهنده این واقعیت است که این اسکله یک پایگاه آمریکایی است.

رهبر انصارالله ادامه داد: دشمن اسرائیلی پس از ۸ ماه تجاوز و جنایت توانست ۴ اسیر را با مشارکت آمریکا بازپس گیرد.

 الحوثی ادامه داد: ملت فلسطین مردمی هستند در میانه جهان اسلام و در فضای عربی و اسلامی قرار دارند و این فضا می‌تواند از آنها حمایت و پشتیبانی کند، اما یک نقص آشکار وجود دارد.

حجاج، مردم فلسطین را از یاد نبرند

وی با اشاره به موسم حج اضافه کرد: حجاج یادشان باشد که ملت فلسطین در نوار غزه از زیارت بیت‌الله الحرام محروم شدند. برخی از کشورهای عربی قصد دارند در مانور با دشمن اسرائیلی تحت نظارت آمریکا شرکت کنند. این مانورها زیر نظر آمریکا و با مشارکت دشمن اسرائیلی تحت عناوین «شیر مشتاق»، «خشم آتش» و «شیر آفریقایی» برگزار می‌شوند. من از کشورهایی که می‌خواهند در مانورهای مشترک با رژیم اشغالگر شرکت کنند، می‌خواهم که به سنگر دشمن صهیونیستی تبدیل نشوند. این دولت‌ها باید از پایداری مجاهدین غزه با وجود نسل‌کشی گسترده، کشتار روزانه و گرسنگی درس می‌گرفتند؛ چراکه آنها با توانایی‌های محدود خود به مدت هشت ماه در یک نبرد مستمر با دشمن اسرائیلی مقابله کردند.

رهبر انصارالله تأکید کرد: اکنون سوال این است؛ آنها چرا عبرت نمی‌گیرند و از جایگاه پرافتخار جبهه‌های پشتیبانی از جمله جایگاه ملت یمن بهره نمی‌برند؟ جایگاه کشور ما در سطوح رسمی و مردمی الگوی همه نظام‌هاست.

وی تأکید کرد: در غرب، علی‌رغم جلوگیری از تحویل غذا به دانشجویان معترض، آنها همچنان، فعال و مصمم هستند که با انگیزه انسان‌دوستانه به حرکت خود ادامه دهند.

رهبر انصارالله یمن در بخش دیگری از اظهاراتش درباره مانور صهیونیست‌ها بر روی آزادی چهار اسیر در غزه نیز اظهار کرد: دشمن اسرائیلی پس از هشت ماه تجاوز و جنایت توانست چهار اسیر را با مشارکت آمریکا آزاد کند.

افزایش اختلافات در درون رژیم صهیونیستی

 الحوثی افزود: وضعیت اختلاف و استعفا در بالاترین سطوح رژیم صهیونیستی، واقعیت وضعیت کنونی اسرائیل و شکست واقعی آن را نشان می‌دهد.

الحوثی درباره حملات حزب‌الله لبنان نیز تأکید کرد: حزب‌الله موفق شد سکوهای گنبد آهنین دشمن صهیونیستی را هدف و آنها را مستقیماً مورد اصابت قرار دهد.

وی ادامه داد: دشمن اسرائیلی درباره جبهه حزب‌الله سردرگم است، زیرا جبهه‌ای مؤثر، تأثیرگذار و دردناک برای آنها است. اگر دشمن درگیر جنگ همه جانبه با حزب‌الله شود، متوجه عواقب خطرناک و مخربی خواهد شد. تأثیر بسیار مهمی در عملیات‌های حزب‌الله در جبهه پشتیبانی وجود دارد.

الحوثی درباره عملیات‌های هفته جاری نیروهای مسلح یمن نیز گفت: عملیات هفته جاری با ۳۱ موشک بالستیک و بالدار، یک پهپاد و یک قایق نظامی انجام شد. روز گذشته یک کشتی مورد هدف قرار گرفت و اکنون درحال غرق شدن است زیرا آب وارد آن شده و آسیب دیده است. موفقیت عملیاتی ما دائماً بر اقتصاد دشمنان تأثیر می‌گذارد و از آن آسیب می‌بینند و رسانه‌های آنها نیز به این موضوع اذعان دارند.

تداوم عملیات مقاومت علیه منافع اشغالگران

وی با اشاره به عملیات‌های مقاومت اسلامی عراق نیز تأکید کرد: جبهه مقاومت عراق ادامه دارد و در این راستا مقاومت اسلامی این کشور از اجرای پنج عملیات در هفته جاری علیه اهداف حیاتی دشمن صهیونیستی در فلسطین اشغالی خبر داد. در بلندی‌های جولان اشغالی نیز عملکرد مهمی وجود دارد که در چارچوب مرحله چهارم عملیات ما و با مشارکت برادران عزیزمان در مقاومت اسلامی عراق پیش می‌رود.

الحوثی همچنین در این باره گفت: موضع یمن، آمریکایی‌ها را به حدی رسانده است که نمی‌توانند از تردد اسرائیل در دریا محافظت کنند و آمریکایی‌ها در آن به طور کامل شکست خوردند و به همین دلیل اسرائیل با تلخی، کوتاهی آمریکایی‌ها را در عمل به وعده‌اش مبنی بر حفاظت از کشتی‌های این رژیم ابراز می‌کند.

وی در ادامه درباره حملات جنایتکارانه آمریکا و انگلیس به یمن نیز گفت: تعداد حملات دشمن به کشورمان در هفته جاری به ۲۲ حمله در استان‌های الحدیده، صنعا و استان ریمه رسید. دشمن مجتمع دولتی در ریمه را هدف قرار داد که نه پایگاه موشکی است و نه پایگاه نظامی، بلکه یک مجتمع اداری غیرنظامی است.

هشدار به عربستان سعودی

 الحوثی اضافه کرد: آمریکایی‌ها در زمینه اقتصادی کشور ما را تحت فشار قرار می‌دهند و در این پرونده به طور خاص به دنبال دخالت دادن عربستان سعودی هستند و من به ریاض توصیه می‌کنم که علیه کشور ما وارد عمل نشود؛ هر که بخواهد به ملت ما آسیب برساند آسیب می‌بیند. وی تصریح کرد: هر گونه موضع سعودی در این زمان علیه ملت ما قطعاً خدمت به دشمن اسرائیلی و حمایت از آن در اطاعت از آمریکا است.

رهبر انصارالله همچنین درباره عملیات اخیر نیروهای مسلح کشورش و کشف شبکه گسترده جاسوسی وابسته به سیا و موساد تأکید کرد: شبکه جاسوسی که برای آمریکایی‌ها کار می‌کرد و فروپاشید، خطرناک‌ترین شبکه در تاریخ یمن بود.

رهبر انصارالله در پایان تأکید کرد: تا زمانی که مصیبت و رنج ملت فلسطین ادامه داشته باشد، ما به حرکت خود ادامه خواهیم داد و آنچه را که از دستمان برمی‌آید انجام می‌دهیم و بیشتر تلاش می‌کنیم و به دنبال نابودی اسرائیل هستیم.

انتهای پیام
captcha