کد خبر: 4223002
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۸
غریب‌آبادی مطرح کرد:

غزه؛ نمایشگاهی بزرگ از جنایت‌های رژیم صهیونیستی

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با بیان اینکه غزه و رفح به نمایشگاهی بزرگ از جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی تبدیل شده است، گفت: کشورهای اسلامی باید با مدنظر قرار دادن حقوق بشر اسلامی و حقوق بشر بین‌الملل مقابل اقدامات تروریستی و نسل‌کشی رژیم منحوس صهیونیستی بایستند و اجازه ندهند بیش از این در غزه جنایت رخ دهد.

کاظم غریب‌آبادی، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه

کاظم غریب‌آبادی، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، درباره جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه و نقض آشکار حقوق بشر توسط این رژیم کودک‌کش و سکوت کشورهای مدعی حقوق بشر ازجمله ایالات متحده آمریکا گفت: رژیم صهیونیستی در هشت ماه گذشته دست به یک جنایت بزرگ علیه مردم مظلوم غزه زده و متأسفانه همکاری و پشتیبانی کشورهایی مانند آمریکا این رژیم را وحشی‌تر از قبل کرده و بدون هیچ ترسی به تشدید جنایت‌ها علیه یک ملت پرداخته و نسل‌کشی عظیمی را در پیش گرفته است.

وی افزود: جنایت‌های رژیم صهیونیستی دیگری نیازی به اثبات ندارد و همه افکار عمومی جهان نسبت به این جنایت‌ها آگاه شده‌اند و نمونه آن را می‌توان در اعتراض دانشگاهیان آمریکا و مردم غرب جست‌وجو کرد که همه یکصدا خواستار توقف جنایت در غزه و حمایت‌ها و پشتیبانی‌های بی‌دریغ آمریکا و غرب از رژیم صهیونیستی هستند.

ضرورت ورود به مرحله چگونگی برخورد با رژیم صهیونیستی

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با بیان اینکه غزه و رفح به نمایشگاهی بزرگ از جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی تبدیل شده است، گفت: مردم جهان به طور عیان این جنایت‌ها را می‌بینند، البته نقش رسانه‌ها در اینجا خیلی اثرگذار بود و به خوبی توانستند ایفای نقش کنند و به همین دلیل باید از مرحله چگونگی نمایش این جنایات عبور کنیم و وارد مرحله چگونگی برخورد با رژیم صهیونیستی شویم. 

غریب‌آبادی اظهار کرد: آمریکا و متحدان او باید در برابر اتفاقاتی که در غزه و رفح در جریان است مسئولیت‌پذیر باشند و بدانند که حمایت از جنایت و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی نه‌تنها تأمین‌کننده امنیت ملی‌شان نیست بلکه ضدامنیت ملی و منافع ملی آنها است.

رژیم صهیونیستی؛ عنصر نامطلوب و ناامن‌کننده امنیت منطقه 

وی گفت: رژیم صهیونیستی عنصر نامطلوب و ناامن‌کننده امنیت منطقه و کل جهان است و این رژیم در هرجا حضور پیدا کرده ناامنی را به ارمغان آورده است و به همین دلیل کشورهای اسلامی باید با مدنظر قرار دادن حقوق بشر اسلامی و حقوق بشر بین‌الملل مقابل اقدامات تروریستی و نسل‌کشی رژیم منحوس صهیونیستی بایستند و اجازه ندهند بیش از این در غزه جنایت رخ دهد.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با پیروی از اصول قرآنی و دینی و مطابق با اصول حقوق بشر اسلامی و بین‌المللی به خوبی در حمایت از مردم مظلوم غزه در میدان حضور داشته است، تأکید کرد: نظام مقدس ما بزرگترین حامی آرمان مردم مظلوم فلسطین است و تا تحقق کامل این آرمان به حمایت‌های خود ادامه خواهد و در همین راستا از کشورهای اسلامی می‌خواهیم در حمایت از آرمان فلسطین و جلوگیری از تداوم جنایت در غزه از خود جدیت بیشتری نشان دهند و از مرحله شعار وارد مرحله عمل شوند.

 گفت‌وگو از سعید امینی

انتهای پیام
captcha