کد خبر: 4223414
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸
آیت‌الله جنتی:

مشارکت در انتخابات شکر نعمت نظام مردم‌سالاری دینی است

دبیر شورای نگهبان گفت: مشارکت مسئولانه و آگاهانه در انتخابات، در واقع به جای آوردن شکر نعمت بی‌بدیل نظام مردم‌سالاری دینی است که حاصل مجاهدت امام(ره) و مجاهدان مخلصی است که برای استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران از جان خویش گذشتند.

آیت الله جنتی

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان در جلسه امروز، چهارشنبه ۶ تیرماه، این شورا اظهار کرد: دیروز عید سعید غدیر خم بود و عاشقان و ارادتمندان امیرالمؤمنین حضرت علی(ع) در سراسر ایران اسلامی برای بزرگداشت این عید باعظمت تلاش کردند.

وی افزود: این تلاش‌ها شایسته تقدیر است و همچنین این گستردگی حضور مردم در این مراسم نشان از تعلق خاطر مردم به اعتقادات و آموزه‌های دینی دارد.

قدردانی از تلاش‌های رئیس دستگاه قضا

دبیر شورای نگهبان همچنین فرارسیدن سالروز شهادت مظلومانه آیت‌الله بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام خمینی(ره) را گرامی داشت و گفت: زحمات مدیران و کارکنان پرتلاش قوه قضاییه به ویژه جناب حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای رییس محترم قوه قضائیه را قدر می‌نهیم.

وی ابراز امیدواری کرد که در نتیجه این مجاهدت‌ها، شاهد گسترش عدالت و ریشه‌کن شدن فساد در جامعه باشیم.

آیت‌الله جنتی اظهار کرد: عدالت در قانون اساسی جمهوری اسلامی و نیز در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی جایگاهی ممتاز و رفیع دارد و این جایگاه برجسته باید در حرکت کلی کشور لحاظ شود.

مردم‌سالاری دینی حاصل مجاهدت امام(ره) است

دبیر شورای نگهبان در خصوص انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری که روز جمعه ۸ تیر برگزار خواهد شد، گفت: مردم شریف ایران اسلامی در ایام تبلیغات انتخاباتی با شعار‌ها و برنامه‌های نامزد‌های محترم آشنا شده‌اند و ان‌شاءالله با مشارکت پرشور و آگاهانه خود حماسه‌ساز خواهند شد.

وی در پایان تأکید کرد: مشارکت مسئولانه و آگاهانه در انتخابات، در واقع به جای آوردن شکر نعمت بی‌بدیل نظام مردم‌سالاری دینی است که حاصل مجاهدت امام و مجاهدان مخلصی است که برای استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران از جان خویش گذشتند.

انتهای پیام
captcha