کد خبر: 4223551
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷

همایش بین‌المللی ۷۵ سال اشغالگری در فلسطین به کار خود پایان داد

آیین اختتامیه همایش بین‌المللی ۷۵ سال اشغالگری در فلسطین با حضور اساتید، طلاب و فضلای غیر ایرانی و مسئولان جامعه المصطفی العالمیه به کار خود پایان داد.

سیدمهدی طاهری، معاون پژوهشی مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی جامعه المصطفی العالمیه

به گزارش خبرنگار ایکنا، سیدمهدی طاهری، معاون پژوهشی مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی جامعه المصطفی العالمیه امروز پنجشنبه هفتم تیرماه در آیین اختتامیه همایش بین‌المللی ۷۵ سال اشغالگری در فلسطین که در مجتمع امین قم برگزار شد، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ شمسی (۲۰۲۳ میلادی)، هفتادوپنجمین سالگرد اشغال سرزمین فلسطین توسط رژیم صهیونیستی بود و از این رو مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی جامعه المصطفی بعد از شکل‌گیری عملیات طوفان‌الاقصی، طبق فرمایش مقام معظم رهبری، موضوع فلسطین را به عنوان یک موضوع اعتقادی و مسئله اول دنیای اسلام، در اولویت کار‌های خود قرار داد.

وی به مهم‌ترین اهداف همایش اشاره کرد و افزود: «روشنگری در مورد اشغال بیت المقدس و فلسطین»، «تبیین ابعاد و زوایای جنایات رژیم اشغالگر قدس در طول ۷۵ سال»، «مقابله با رویکرد رسانه‌ای غرب و اسرائیل در وارونه جلوه دادن حقیقت فلسطین و دنیای اسلام برای افکار عمومی» و «ارائه تحلیل درست در مورد عملیات طوفان‌الأقصی و آثار آن بر تضعیف هژمونی پوشالی اسرائیل در منطقه و جهان» از جمله اهداف برگزاری این همایش بین‎المللی شش‌زبانه بود.

طاهری با بیان اینکه بیش از ۴۰ مرکز در داخل و خارج از کشور دبیرخانه همایش را یاری کرده‌اند، ادامه داد: در این میان ۱۰ مرکز همکار جامعه المصطفی و در چهار استان قم، اصفهان، گلستان و مرکزی و نمایندگی المصطفی در شش کشور لبنان، ترکیه، افغانستان، پاکستان، تانزانیا و سریلانکا از جمله آن بودند.

دبیر علمی همایش به ۳۰ مرکز همکار علمی حوزوی و دانشگاهی این همایش اشاره کرد و گفت: ۱۴ مرکز دانشگاهی از هفت استان قم، تهران، مازندران، خراسان رضوی، همدان، لرستان، سیستان و بلوچستان، ۱۶ مرکز دیگر شامل؛ پنج مرکز حوزوی، سه مرکز فرهنگی، سه مرکز پژوهشی و پنج مرکز رسانه‌ای با دبیرخانه این همایش بین‌المللی تعامل و همکاری داشته‌اند.

وی به کمیته علمی دبیرخانه همایش اشاره کرد و افزود: کمیته علمی دبیرخانه شامل ۳۰ نفر از شش کشور ایران، لبنان، اندونزی، هندوستان، ترکیه و افغانستان بود و توفیق داشتیم طی مدت حدود سه ماه ۷۵ پیش‌نشست به مناسبت ۷۵ سال اشغالگری در فلسطین با هدف گفتمان‌سازی حمایت از ملت مظلوم فلسطین را در ۹ استان کشور (تهران، قم، گلستان، اصفهان، مرکزی، خراسان رضوی، مازندران، لرستان و همدان) و در شش کشور (ایران، لبنان، ترکیه، پاکستان، افغانستان و تانزانیا) برگزار کنیم. این در حالی ست که اولین پیش نشست ۸ فروردین ۱۴۰۳ در کشور لبنان و آخرین پیش‌نشست ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ در شهر مقدس قم صورت گرفته است.

معاون پژوهشی مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی المصطفی این همایش را یک رویدادی کاملا بین‌المللی توصیف کرد و گفت: این همایش‌ها با حضور شخصیت‌های علمی، فرهنگی، تبلیغی و سیاسی از ۱۵ کشور ایران، لبنان، فلسطین، عراق، یمن، سوریه، ترکیه، افغانستان، پاکستان، عربستان، آرژانتین، تانزانیا، بورکینافاسو، ساحل عاج و کومور امروز به ثمر نشسته است.

طاهری به برخی از خروجی‌های این همایش بین‌المللی اشاره کرد و افزود: برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب «مسئله فلسطین در کلام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای» به دو زبان فارسی و عربی، «ایجاد میز مطالعات فلسطین و مقاومت با همکاری پژوهشکده منطقه‌ای پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی»، «معرفی کتب در زمینه فلسطین و مقاومت در کانال همایش» از جمله دیگر فعالیت‌های این دبیرخانه است.

دبیر علمی همایش به مقالات ارسالی به همایش اشاره و بیان کرد: در این فرصت ۳۰۰ مقاله از ۲۰ ملیت و به شش زبان به دبیرخانه ارسال شد و از این تعداد ۲۴۷ مقاله فارسی و ۵۳ مقاله به سایر زبان‌ها است.

انتهای پیام
captcha