کد خبر: 4223755
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۹
هادی طحان‌نظیف:

رأی و خواست مردم همواره در جمهوری اسلامی مهم بوده است

سخنگوی شورای نگهبان با تأکید بر اینکه روز انتخابات همیشه روز مهم و تعیین‌کننده‌ای برای کشورمان بوده است، گفت: همواره در نظام جمهوری اسلامی رأی، خواست و اراده مردم مهم بوده است.

هادی طحان‌نظیف، عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبانبه گزارش ایکنا، هادی طحان‌نظیف، عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان پس از انداختن رای خود به صندوق سیار شماره ۱۶۹۳ انتخابات ریاست جمهوری، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات اصحاب رسانه، گفت: امروز روز مهمی برای ملت عزیز ایران است. روز انتخابات همیشه روز مهم و تعیین‌کننده‌ای برای کشورمان بوده است.

وی با بیان اینکه برگزاری انتخابات در کمتر از ۴۰ روز پس از شهادت آیت‌الله رئیسی نشان‌دهنده ثبات، استحکام و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران است، تأکید کرد: همواره در نظام جمهوری اسلامی رأی، خواست و اراده مردم مهم بوده است.

سخنگوی شورای نگهبان اظهار کرد: تمهیدات لازم برای برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به خوبی انجام شده و از ساعت ۸ صبح امروز، هشتم تیرماه انتخابات در تمام نقاط کشور و در بیش از ۹۵ کشور آغاز شده و با مشکل خاصی در این رابطه مواجه نیستیم و فرایندها به صورت روان در حال انجام است.

طحان‌نظیف با بیان اینکه در روزهای گذشته شاهد شکل‌گیری رقابت‌های جدی در عرصه انتخابات بودیم، افزود: امیدوارم با مشارکت مردم، شاهد انتخابات پرشوری باشیم که نتیجه آن سرافرازی و عزتمندی ملت بزرگ ایران است.

وی در پایان از مردم دعوت کرد تا در ساعات ابتدایی رأی‌گیری در شعب اخذ رأی حضور یابند و رأی خود را به صندوق بیندازند و در این امر تعجیل داشته باشند و آن را به تأخیر نیندازند. 

انتهای پیام
captcha