به گزارش ایکنا به نقل از عربی 21، پلیس رژیم صهیونیستی از ورود فلسطینیان ساکن سرزمینهای اشغالی سال 1948 به مسجدالاقصی جلوگیری کرده و به آنها حمله کرد.
از صبح امروز هزاران نفر برای شرکت در جشن بزرگداشت حجاج فلسطینیان اراضی اشغالی 1948 و قدس به سمت مسجدالاقصی روی آورده بودند که با مخالفت نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی مواجه شدند.
فلسطینیها در واکنش به این اقدامات پلیس رژیم صهیونیستی و ممانعت از ورود آنها به مسجدالاقصی در میادین عمومی اطراف شهر قدیم قدس و نزدیک ورودیهای مسجدالاقصی مستقر شده و نماز ظهر و عصر خود را همانجا اقامه کردند که با برخورد اشغالگران مواجه شدند.
در همین رابطه اداره اوقاف اسلامی قدس در بیانیهای اعلام کرد: آنچه امروز رخ داد، ممانعت پلیس اشغالگر از ورود تعداد زیادی از نمازگزاران به مسجدالاقصی، ضرب و شتم شدید برخی از آنان، دورکردن آنها از نزدیکی مسجدالاقصی و تعقیب آنها در خیابانهای اطراف بود که نشاندهنده نقشههای از پیش طراحی شده نسبت به مسجدالاقصی و تلاش برای یهودیسازی آن است.
این نهاد از همه کشورهای اسلامی خواست به رژیم صهیونیستی فشار بیاورند تا اقدامات خود را با هدف تغییر وضعیت تاریخی، حقوقی و مذهبی در مسجد مبارک الاقصی متوقف کند.
انتهای پیام