کد خبر: 4226421
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۹

تظاهرات گسترده مردم اردن در حمایت از مقاومت فلسطین

هزاران نفر از مردم اردن شب گذشته در پایتخت این کشور در حمایت از مقاومت فلسطین و همبستگی با مردم غزه، تظاهرات کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از عربی 21،  پایتخت اردن، شب گذشته، 22 تیرماه شاهد تظاهرات گسترده مردم در همبستگی با فلسطین، حمایت از غزه و مقاومت  بود.

تظاهرات‌کنندگان با برافراشتن پرچم‌های فلسطین و پرچم‌های جنبش مقاومت اسلامی حماس، شعارهایی مبنی بر حمایت از مقاومت و گزینه‌های آن در نبرد طوفان الاقصی سر دادند.
 
این تظاهرات با شعار «با مقاومت هستیم وقتی می‌جنگد... با مقاومت هستیم وقتی مذاکره می‌کند» به دعوت «مجمع ملی حمایت از مقاومت»  برگزار شد.
 
شرکت‌کنندگان همچنین شعارهای در حمایت از القسام شاخه نظامی حماس سردادند. آنها همچنین شعار دادند: «می‌گویند حماس تروریست است اما همه اردن طرفدار حماس است.»
 
شهر اربد نیز شاهد تظاهرات گسترده‌ای بود که پس از اقامه نماز جمعه در خیابان‌های این شهر در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه و حمایت از مقاومت فلسطین برگزار شد.
 
شهرهای اردن از زمان آغاز تجاوز به غزه شاهد تظاهرات مداوم بوده‌اند و معترضان چندین بار در مقابل سفارتخانه‌های رژیم اشغالگر و ایالات متحده تظاهرات کردند که نیروهای امنیتی اقدام به متفرق کردن آنها نمودند.
 
نیروهای اشغالگر در دویست و هشتاد ویکمین روز متوالی به کشتار غیرنظامیان در غزه ادامه می‌دهند که منجر به وضعیت انسانی فاجعه بار و گسترش قحطی شده است.  
 
منابع محلی اعلام کردند هواپیماهای اشغالگر و توپخانه این رژیم روز جمعه به حملات و بمباران وحشیانه مناطق مختلف نوار غزه ادامه دادند و  مراکز اسکان آوارگان را هدف قرار دادند که این حمله ده ها شهید و مجروح بر جای گذاشت.
انتهای پیام
captcha