کد خبر: 4227149
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۶

تصاویری از کربلای معلی در شب عاشورای حسینی

حرم مطهر سیدالشهداء وحضرت عباس(علیهما السلام) و همچنین، بین‌الحرمین در کربلای معلی، در شب عاشورا (براساس تقویم عراق) میزبان میلیون‌ها نفر از عاشقان حسینی بود.

 

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه خبری «الفرات نیوز»، عاشقان و دلباختگان اهل بیت(علیهم السلام) در شب عاشورای حسینی با حضور در بارگاه مطهر امام  حسین و حضرت عباس(علیهما السلام) به عزاداری و ابراز حزن و اندوه پرداختند.

دسته‌های عزاداری که از استان‌های مختلف عراق و برخی کشورهای جهان بودند، به مناسبت شب شهادت سرور و سالار شهیدان به عزاداری و سوگواری پرداختند و در غم ماتم اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش اشک ماتم ریختند.

این در حالی است که آستان مقدس حسینی و عباسی تمامی توان خود را برای خدمت به زائران بسیج کرده‌اند و در همین راستا تمهیدات لازم برای برپایی مراسم «رکضة طویریج» به عنوان یکی از آیین‌های سنتی روز دهم محرم اتخاذ شده است.

لازم به ذکر است از آنجا که آیت‌الله العظمی سیدعلی سیستانی، دوشنبه ۸ جولای ۲۰۲۴ را اول محرم الحرام اعلام کرد، امروز چهارشنبه ۱۷ جولای برابر با ۲7 تیر ماه در عراق روز دهم محرم و عاشورا است.

انتهای پیام
captcha