کد خبر: 4227567
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۱
حمیدرضا خان‌محمدی خبر داد

بهسازی و شاداب‌سازی ۱۱۰ هزار کلاس در طرح شهید عجمیان

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با بیان اینکه سال گذشته کار بهسازی ۶۸ هزار کلاس درس انجام شد، گفت: با همه مشکلاتی که بر سر راه بود امسال ۱۱۰ هزار کلاس درس در این طرح هدف‌گذاری شده است.

بهسازی و شاداب‌سازی ۱۱۰ هزار کلاس در طرح شهید عجمیانبه گزارش خبرنگار ایکنا، حمیدرضا خان‌محمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در مراسم افتتاح طرح شهید عجمیان در جمع خبرنگاران با آرزوی قبولی عزاداری‌ها در ایام محرم گفت: طرح شهید روح‌الله عجمیان سال گذشته به طور جدی آغاز شد و در عملکرد سال گذشته حدود ۶۸ هزار کلاس درس بهسازی و شاداب‌سازی شد.
 
وی ادامه داد: طرح عجمیان اقدامی نهضتی، جهادی و همه جانبه است. در این طرح همه گروه‌های جهادی از جمله گروه‌های مدرسه، دانشجو، طلبه و ارگان‌هایی مانند شهرداری‌ها، ارتش، سپاه، بسیج در کنار هم قرار گرفتند تا کار بزرگی انجام شود.
 
خان‌محمدی افزود: با همه مشکلاتی که بر سر راه بود امسال ۱۱۰ هزار کلاس درس هدف‌گذاری شده است و این کار باید در تابستان انجام شود زیرا مواجهه دانش‌آموزان سال تحصیلی جدید با کلاس‌های درس نو سبب افزایش روحیه و افزایش یادگیری آنها می‌شود و می‌توانند یک سال در مدرسه فعالیت کنند.
 
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با بیان اینکه خود دانش‌آموزان مدرسه و هنرستان‌ها در این طرح مشارکت داشتند گفت: این کار باعث می‌شود دانش‌آموزان در نگهداری مدرسه خود ملاحظات خاصی را در نظر گیرند. هدف طرح، شاداب‌سازی مدارسی است که کمتر به آن‌ها توجه شده است. نزدیک به ۵۴۰ مدرسه بزرگ مقیاس حاشیه شهرها در ۲۰ محله هدف توسط وزارت کشور و وزارت آموزش و پرورش برنامه‌ریزی شده تا بهسازی و تعمیرات اساسی شوند.
 
وی درباره علت افتتاح طرح عجمیان در هنرستان علی نقی غیاثی تصریح کرد: این مدرسه‌ای است که شهید امیر عبداللهیان در آن معلم بوده و تدریس درس عربی داشتند و این مدرسه به یاد این شهید عزیز بهسازی و در اختیار دانش‌آموزان این مدرسه قرار گرفته است.
انتهای پیام
captcha