به گزارش ایکنا به نقل از المصری الیوم، عبدالله علی محمد معروف به عبدالله ابوالغیط، صاحب 4 نسخه از قرآن که یکی از آنها به زبان انگلیسی کتابت شده بود، دیروز شنبه در روستای الصوت از توابع کفرالشیخ استان شرقیه مصر در سن 70 سالگی پس از مبارزه با بیماری درگذشت.
داستان کتابت قرآن از سوی این کاتب سالخورده بسیار عجیب بود. شیخ عبدالله ابوالغیظ، نیم قرن از عمر خود را بدون داشتن سواد به سر برد اما دلبستگی او به قرآن کریم او را به سه بار کتابت قرآن کریم به رسم عثمانی و یک بار به انگلیسی کشاند. آخرین نسخه کتابت شده به زبان انگلیسی بود که از روی نسخه ترجمه انگلیسی قرآن چاپ شده در مدینه منوره کتابت شده است.
علاقه مرحوم ابوالغیط به کتابت قرآن از زمانی آغاز شد که با یک بحران سلامتی مواجه شد و دکتر به او توصیه کرد تا با قرآن مأنوس باشد، بنابراین او به قرآن کریم علاقهمند شد و تصمیم گرفت تا خواندن و نوشتن را یاد گرفته و بتواند قرآن را تلاوت و حفظ کند.
شیخ عبدالله سپس به کتابت قرآن پرداخت و پس از پایان نسخه اول به گفته خود تصمیم گرفت که زندگی خود را وقف قرآننویسی کند و برای کتابت قرآن به زبان انگلیسی نیز تا اندازهای این زبان را فرا گرفته است.
برادر مرحوم در گفتوگویی آخرین روزهای زندگی این کاتب پرهمت قرآن کریم را چنین توصیف کرد: او در روزهای پایانی زندگی او برای برادران و فرزندانش دعای خیر میکرد و تنها آرزوی او این بود که نسخههایی از قرآن را که کتابت کرده است در اختیار دارالتراث قرار گیرد یا مورد تأیید وزارت امور اسلامی، دعوت و ارشاد عربستان سعودی قرار گیرد تا همه مسلمانان از آن بهره ببرند. او همچنین وصیت کرده است تا قرآنهایی که در کتابخانه خود داشت در دسترس همگان قرار گیرد.