کد خبر: 4227765
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۵

تصمیم اسلام‌ستیز آمریکایی برای هتک حرمت دوباره قرآن

یک اسلام‌ستیز آمریکایی که هفته گذشته اقدام به سوزاندن نسخه‌ای از قرآن کریم در دیربورن کرده بود اعلام کرد قصد دارد این اهانت را تکرار کند.

به گزارش ایکنا به نقل از فریپ، سوربیه الموسا که اهل اورگان است، در حدود ساعت 4 صبح روز 13 جولای در بیرون مرکز اسلامی و مسجد الهدی در دیربورن، نسخه‌ای از کتاب مقدس مسلمانان را به آتش کشید. وی مدعی شد این اقدام را در اعتراض به آنچه اظهارات افراطی در تجمعات ماه‌های اخیر در دیربورن خواند انجام می‌دهد. الموسا صراحتاً علیه اسلام سخن می‌گوید و مدعی است که این دین تهدیدی برای ایالات متحده است. او در سال‌های اخیر در اعتراضات محافظه‌کاران مختلف در اورگان شرکت کرده است.

الموسا به مطبوعات گفت: من برمی‌گردم. وی افزود دفعه بعد که در دیربورن خواهد بود، قصد دارد به شهردار دیربورن، عبدالله حمود اعتراض کند و دوباره یک قرآن را بسوزاند، زیرا یک روز قبل از سوزاندن قرآن، هشداری درباره او حضور او در شهر صادر کرده بود.

قرآن‌سوزی او تازه‌ترین مورد در دیربورن در 15 سال گذشته بود که اسلام‌هراسان این شهر را هدف قرار دادند؛ شهری که بالاترین درصد آمریکایی‌های عرب‌تبار را در بین تمام شهرهای ایالات متحده دارد. اکثر جمعیت عرب آمریکایی در دیربورن مسلمان هستند. 

الموسا گفت که مأموران در ساعات اولیه صبح روز 13 جولای هنگامی که او به سمت مسجد می‌رفت به او نزدیک شدند. او گفت که در مجموع 9 افسر در پنج ماشین بودند که در نهایت به آنجا رسیدند. یک افسر دیربورن با او در مورد برنامه‌هایش صحبت کرد و سپس به او اجازه داد قرآنی را که همراهش بود بسوزاند.

این افسر در ویدئویی که الموسا ضبط و در X منتشر کرد، گفت: این اعتراض مطابق با متمم اول قانون اساسی آمریکا محافظت شده است. وی گفت: اگر قرآن، انجیل یا پرچم آمریکا را بسوزانید بر اساس این قانون مورد حفاظت هستید. 

افسر از او پرسید که آیا مواد قابل اشتعال همراه خود دارد یا خیر و گفت که می‌خواهد مطمئن شود که آتش گسترش پیدا نکرده و خسارتی ایجاد نمی‌کند. آلموسا گفت چیزی همراه ندارد و لحظاتی بعد نسخه‌ای از قرآن را سوزاند.

او در ویدئویی در حالی که قرآنی شعله‌ور در دست داشت گفت: بالاخره به دیربورن در میشیگان رسیدم. در حالی که من این قرآن را در نزدیکی مسجد الهدی می‌سوزانم، از سوی پلیس مورد محافظت هستم. 

 حسن عباس، سخنگوی شورای شهر تأیید کرد که الموسا قرآن را در ساعت 4 صبح سوزاند و اندکی بعد آنجا را ترک کرد.

روز قبل از این اقدام، عبدالله حمود یک هشدار عمومی در حساب فیسبوک خود صادر کرد و در مورد حضور او در هشدار داد.

حمود با انتشار عکس‌هایی نوشت: لطفاً مراقب باشید و مشاهده فردی را که در تصویر زیر می‌بینید گزارش دهید. او اخیراً به دیربورن رسیده و قصد دارد قرآن‌ را بسوزاند. گزارش‌هایی از رانندگی او در اطراف محله‌ها و بررسی مراکز دینی وجود دارد.

حمود افزود: برای امنیت خود، لطفاً به او نزدیک نشوید و در صورت داشتن هر گونه اطلاعات فورا با اداره پلیس دیربورن تماس بگیرید.

الموسا گفت که تا زمانی که به اورگان بازگشت اطلاع نداشت که شهردار درباره او هشدار داده است. وی اعلام کرد قصد دارد در اعتراض به حمود بار دیگر دست به قرآن‌سوزی بزند. 

انتهای پیام
captcha