کد خبر: 4228338
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷

واکنش‌های گسترده به دروغ‌پراکنی نتانیاهو در کنگره

سخنرانی بنیامین نتانیاهو در کنگره آمریکا و دروغ‌های مطرح شده از سوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی با واکنش گسترده گروه‌های مقاومت و همچنین برخی مقامات آمریکایی مواجه شده است.

به گزارش ایکنا، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس، به ادعاهای نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا واکنش نشان داد.

پایگاه خبری الجزیره چهارشنبه شب گزارش داد که عزت الرشق از اعضای ارشد جنبش حماس در پیامی تلگرامی، سخنرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا را مراسم دروغگویی و توهین به عقل مردم جهان دانست.

از سوی دیگر، جهاد طه، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس عنوان کرد که سخنرانی نتانیاهو در کنگره آمریکا، نمایشی برای توجیه کردن کشتارها و قتل عام غیرنظامیان فلسطینی در غزه بود.

سخنگوی جنبش حماس در گفت‌وگو با الجزیره مباشر تأکید کرد که پس از ۹ ماه پایداری مقاومت در غزه، نتانیاهو سخنرانی شکست خورده‌ای را در کنگره ارائه کرد.

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس تأکید کرد که ما اعتراضاتی که همزمان با سخنرانی بنیامین نتانیاهو در کنگره، در حمایت از توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه برگزار شد، را تمجید می‌کنیم.

سفر نتانیاهو به آمریکا باعث اعتراض گروه‌های مختلف در سرزمین‌های اشغالی شد و مقامات پیشین رژیم اشغالگر و خانواده‌های اسرای صهیونیست به این سفر اعتراض کردند.

 جهاد اسلامی: دروغ‌های نتانیاهو مایه تمسخر جهانیان است

جنبش جهاد اسلامی هم با صدور بیانیه‌ای به ادعاهای سراسر کذب نتانیاهو در سخنرانی خود در مجلس نمایندگان آمریکا واکنش نشان داد.

در این بیانیه اعلام شد که سخنرانی نتانیاهو سرشار از دروغ و افترا بود و این سخنرانی نشان داد که این رژیم سفاک تنها با ریختن خون بی‌گناهان و تحریک ملت‌ها علیه یکدیگر به موجودیت خود ادامه می‌دهد و مؤید این است که موجودیت این رژیم تهدیدی برای بشریت است.

این بیانیه همچنین می‌افزاید: دروغ‌های نتانیاهو درباره کشته نشدن حتی یک غیرنظامی در عملیات ارتش اشغالگران در رفح و عدم توسل این رژیم در بحران گرسنگی و نسل کشی در غزه، تمسخر جامعه جهانی را در پی داشت و نشان داد که وی در دروغ پردازی بی‌شرمانه ابایی ندارد.

این بیانیه همچنین افزود: خیالبافی‌های نتانیاهو در برابر اعضای کنگره در متقاعد کردن آنان بر اینکه قدرت وی بود که توانست برخی از اسرا را در غزه آزاد کند، بیانگر اظهار زبونی و ناکامی وی در میدان درگیری در برابر پایداری ملت فلسطین در غزه و مقاومت بود.

سخنرانی نتانیاهو آشکارا نشان داد که وی به دنبال فیصله دادن جنگ نیست و تلاش دارد که با جلب حمایت آمریکا دامنه جنگ را در کل منطقه تسری دهد.

جنبش جهاد افزود: سخنرانی نتانیاهو درباره پساجنگ در غزه نشان داد که وی به دنبال تداوم اشغالگری است و همچنان در ارتکاب جنایت و نسل کشی ضد اهالی ما در غزه بی مهابا و بدون مانعی ادامه خواهد داد.

نماینده فلسطین در سازمان ملل: نتانیاهو دروغگو است

ریاض منصور، نماینده دائم فلسطین در سازمان ملل نیز به ادعاهای نتانیاهو در دفاع از جنایات این رژیم در غزه واکنش نشان داد.

نماینده دائم فلسطین در سازمان ملل گفت: سخنرانی نتانیاهو در کنگره سرشار از دروغ بود.

ریاض منصور در مصاحبه با الجزیره تأکید کرد که پس از دستور پیگرد وی از سوی محاکم جهانی نتانیاهو در انزوای شدیدی قرار گرفته است.

رئیس پیشین مجلس نمایندگان آمریکا: این بدترین سخنرانی یک مقام خارجی در کنگره بود

نانسی پلوسی، رئیس پیشین مجلس نمایندگان آمریکا با انتقاد شدید از عدم پیشرفت توافق تبادل اسرا بین رژیم صهیونیستی و حماس، سخنرانی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره را «بدترین سخنرانی یک مقام خارجی» توصیف کرد که «افتخار حضور در کنگره آمریکا پیدا کرده است

پلوسی پس از سخنرانی نتانیاهو با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ارائه امروز بنیامین نتانیاهو در کنگره بدترین ارئه یک مقام خارجی بود که مفتخر به سخنرانی در کنگره ایالات متحده آمریکا شده بود

پلوسی ادامه داد که خانواده‌های اسرای صهیونیستی خواستار آتش‌بس و بازگرداندن فرزندانشان هستند، لذا، امیدواریم که نتانیاهو وقت خود را برای این کار صرف کند.

 دالیا رامیرز: نتانیاهو جنایتکار جنگی است

دالیا رامیرز، از نمایندگان حزب دموکرات در کنگره درباره سخنرانی نتانیاهو در کنگره گفت: حرف‌های نتانیاهو یک سخنرانی ریاکارانه در حمله به تظاهرات‌کنندگان بود.

نماینده دمکرات آمریکایی اظهار داشت که نتانیاهو جنایتکار جنگی است و برای رسیدن به اهداف شخصی خود از هیچ اقدامی خودداری نمی‌کند.

رامیرز افزود: من از اعضای کنگره به خاطر تشویق فردی که قاتل بشریت در غزه است، ناامید شدم.

رامیرز تأکید کرد که جای نتانیاهو در زندان است نه اینکه بیاید در کنگره سخنرانی کند..

سندرز: نتانیاهو نه تنها جنایتکار جنگی، بلکه دروغگو نیز هست

برنی سندرز، سناتور آمریکایی تأکید کرد که اسرائیلی‌ها نمی‌خواهند نتانیاهو در سمت نخست وزیری بماند، بنابراین او برای تبلیغات انتخاباتی به کنگره آمد.

سندرز گفت که همه سازمان‌های فعال در زمینه امور بشردوستانه تأیید می‌کنند که ده‌ها هزار کودک در غزه با گرسنگی مواجه هستند، زیرا دولت نتانیاهو مانع کمک‌رسانی به آن‌ها می‌شود.

وی گفت: نتانیاهو نه فقط یک جنایتکار جنگی، بلکه یک دروغگو نیز هست.

 

انتهای پیام
captcha