کد خبر: 4228428
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲

شبیه‌خوانی به مثابه الگویی برای پرفورمنس‌ بررسی می‌شود

نشست پژوهشی «شبیه‌خوانی، الگویی برای پرفورمنس‌های معاصر» فردا شنبه ششم مرداد در تماشاخانه‌ ایران‌شهر برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی تماشاخانه‌ ایران‌شهر؛ نشست پژوهشی شبیه‌خوانی، الگویی برای پرفورمنس‌های معاصر، روز شنبه ششم مرداد ساعت ۱۸:۳۰ توسط تماشاخانه‌ ایران‌شهر برگزار می‌شود.

علی شمس، یاسمن خواجه‌ای، حسین‌ جمالی‌، ندا شاهرخی و نسیم ادبی در این برنامه که در سالن استاد ناظرزاده‌ کرمانی برگزار می‌شود، حضور خواهند داشت.

تماشاخانه‌ ایران‌شهر در این نشست در نظر دارد در راستای پرداختن به هنر تعزیه‌ یا شبیه‌خوانی به عنوان اصیل‌ترین نوع نمایش ایرانی که قرن‌هاست با فرهنگ عامه‌ مردم ایران پیوند خورده است؛ چند تجربه‌ نمایشی معاصر را که از «تعزیه‌ ایرانی» الگو گرفته‌اند مورد بررسی قرار دهد.

انتهای پیام
captcha