کد خبر: 4228538
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
دانستنی‌های سایبری/ ۷۰

کلاهبرداری به شیوه ثبت‌نام ویزای فوری اربعین

پلیس فتا در رابطه با کلاهبرداری از طریق ثبت‌نام فوری گذرنامه و ویزای کشورعراق ویژه اربعین هشدار داد.

کلاهبرداری به شیوه ثبت‌نام ویزای فوری اربعینبه گزارش ایکنا؛ با توجه به نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی و اقدام شهروندان برای دریافت گذرنامه موقت ویژه اربعین توسط برنامه سماح، سودجویان سایبری با استفاده از روش‌های گوناگون اقدام به کلاهبرداری از زائران می‌کنند. یکی از این شیوه‌ها کلاهبرداری اینترنتی از طریق تبلیغ ثبت‌نام فوری گذرنامه اربعین و بدون نیاز به مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰ و اداره گذرنامه است که با ارسال پیامک و قرار دادن لینک جعلی برای نصب برنامه سماح، حساب شهروندان را خالی می‌کنند.
 
مجرمان سایبری، شهروندان را ترغیب می‌کنند که به لینک ارسال شده، وارد شوند و این برنامه را نصب کنند، در حالی که این برنامه، هویت و اطلاعات بانکی و شخصی آنها را هک کرده است؛ بنابراین پلیس فتا در این راستا به شهروندان هشدار داد و توصیه کرد.
 
به هیچ وجه به اینگونه تبلیغات توجهی نکنند و به جهت ورود به سایت سماح که برای ارائه ویزای کشور عراق به زائران مراسم اربعین طراحی شده است به نشانی www.samah.haj.ir مراجعه کنند.
 
شهروندان در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک در فضای مجازی، آن را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به نشانی www.fata.gov.ir بخش گزارش‌های مردمی با پلیس در میان بگذارند.
انتهای پیام
captcha