کد خبر: 4228864
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴

استقبال ۵۰ هزار نفری از «تنهاتر از مسیح»

نمایش «تنهاتر از مسیح» طی ۱۰ روز اخیر مورد استقبال ۵۰ هزار نفری مردم قرار گرفت.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی سازمان هنری رسانه‌ای اوج، نمایش «تنهاتر از مسیح» به تهیه‌کنندگی امیرحسین طهرانی و کارگردانی حسن بزرا که اجرای خود را از ۲۸ تیر آغاز کرده بود، تاکنون مورد استقبال ۵۰ هزار نفری مردم تهران قرار گرفته است.

این نمایش در پنجمین سال اجرا، به بررسی نقش یهود در واقع عاشورا پرداخته و در ۵۰ شب، هر شب میزبان شش هزار نفر خواهد بود.

«تنهاتر از مسیح» اثر سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که به همت موسسه هنری رسانه‌ای سیمای ققنوس در بوستان ولایت اجرا می‌شود.

این نمایش در پنجمین سال اجرا با موضوعی متفاوت از فصل‌های قبل به نمایش نقش یهود در واقعه عاشورا می‌پردازد و از پنجشنبه ۲۸ تیر در دو سانس اجرای خود را آغاز کرد.

این نمایش پس از فصل راه سرخ در تلاشی دیگر به روایت دسته‌های پنهانی پرداخته که گرچه به ظاهر مسلمان بودند اما دین و آیین و مسلکشان از یهود بود. روایت منافقین که در میان امت اسلام رخنه کردند تا خون خدا بر زمین ریخته شود.

این نمایش آئینی در ۴ سال گذشته با استقبال مردم همراه شده و نزدیک به یک و نیم میلیون مخاطب را با خود همراه کرد.

انتهای پیام
captcha