کد خبر: 4229620
تعداد نظرات: ۱۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۰
یادداشت

هنیه از غزه تا تهران؛ جرعه‌نوش باده شهادت

شهادت هنیه در سرزمین شهیدان و اعلام خبر شهادت از مناره‌های مساجد سرزمین‌های اشغالی یادآور شهادت مسلم بن عقیل بود که مهمان ایران در سرزمین آزادگان و در ماه محرم، جرعه‌نوش جام نیزه‌ها و شهادت شد.


علی معروفی آرانی، کارشناس حوزه صهیونیست و یهودیت در مطلبی که در اختیار ایکنا قرار داده است نوشت: گرچه از غزه تا تهران فاصله زیادی بود اما پیمودن این مسیر برای رسیدن به دیدار معشوق ازلی مسیر کوتاهی است. شهادت در سرزمین شهیدان و اعلام خبر شهادت در گلدسته‌ها و مناره‌های مساجد سرزمین‌های اشغالی یادآور شهادت مسلم بن عقیل در مناره دارالخلافه کوفه بود که مهمان ایران توسط رژیم خون‌خوار صهیونیستی در سرزمین آزدگان و در خیمه امام حسین‌(ع) در محرم الحرام جرعه‌نوش جام نیزه‌ها و شهادت شد.
آخرین جملات مهمان شهید در برج میلاد بسیار حکیمانه و عالمانه در افکارمان نقش بسته  در جایی که گفت «از قدس تا برج میلاد تهران، این پیام روشن است که تمدن‌های واقعی از ارزش‌های انسانی و شریعت آسمانی برخاسته‌اند، نه از خونریزی و غارت. تمدن‌های جعلی دوام نخواهند داشت، اما تمدن‌های اصیل جاودانه خواهند بود»؛ جملاتی که حکایت از ادامه محور مقاومت در سایه شریعت اسلامی است.
 این ترور شیطانی و ناجوانمردانه است که هدف آن برهم زدن آرمان فلسطین، مقاومت مقدس غزه و مبارزات حق طلبانه خواهران و برادران فلسطینی است، شکستن اراده  رزمندگان فلسطینی‌ و ارعاب صفوف مقاومت است.
شهید هنیه یکی از شخصیت‌های برجسته جهان اسلام و در زمره رهبران سیاسی و تأثیرگذار جبهه مقاومت بود که طی سالیان اخیر به‌ویژه پس از عملیات تاریخی «طوفان الاقصی» سفرهای متعددی به کشورمان داشتند.
شهادت، آرزوی مردانی بزرگ چون هنیه است؛ اویی که چندین نفر دیگر از اعضای خانواده‌اش پیش از این شربت شهادت نوشیده بودند. مجاهدانی چون ایشان از میان ما می‌روند، اما راهشان تا حصول مقصود نهایی تداوم دارد.
اسماعیل هنیه چند ماه گذشته در واکنش به شهادت فرزندان و تعدادی از نوه‌هایش در حمله رژیم صهیونیستی گفت «خداوند را به خاطر این افتخاری که با شهادت سه فرزند و نوه‌هایم نصیب ما کرد، شکر می‌کنم. با این دردها و خون‌ها، ما برای ملت و مسئله فلسطین و امت خود امید، آینده و آزادی می‌آفرینیم. فرزندانم نزد مردم ما در نوار غزه مانده و این باریکه را ترک نکرده‌اند. تمامی فلسطینیان و همه ساکنان غزه با دادن خون فرزندان خود بهای سنگینی پرداخت کرده‌اند و من نیز جزء یکی از آنها هستم.»
این رژیم با ترور اسماعیل هنیه در تهران جنگ را به خارج از منطقه فلسطین و غزه کشانده است. جامعه جهانی چنانچه نتواند این رژیم را از اقدامات خطرناک خود منصرف کند باید منتظر جنگی بزرگ در منطقه باشد. روزنامه نیویورک تایمز در سرزمین یاغی‌ها عبارت بسیار خوب «مرد صلح» را به‌کار برد. مردی که اگر بود صلح را برای همه به ارمغان می‌آورد. اکنون چه سود که پیام صلح با تزویر ترور و نیرنگ در سرزمین امام شهیدان رنگ ناجوانمردی و خشونت گرفت، هنیه تا برقراری صلح در سرزمین‌های اشغالی فاصله کوتاهی داشت اما شهادت مزد و ثمره سال‌ها مجاهدت و مقاومت را برایش  زودتر در خیمه‌گاه شهیدان ایران پیشکش کرد.
همانگونه که برخی از تحلیلگران و ناظران معتقدند، اقدام رژیم صهیونیستی در ترور شهید اسماعیل هنیه با هدف فشار مضاعف برای تغییر نگاه و ایجاد انعطاف حماس در روند مذاکرات است، پیش‌تر هم صهیونیست‌ها با ادعاهایی نظیر حمله به رفح و همچنین موضع‌گیری وزیر دارایی رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه، «همانگونه که خان یونس را به عصر حجر بازگرداندیم» سعی شده بود که حماس را وادار به پذیرش شروط مذاکرات کنند.
جمهوری اسلامی ایران برای روشن نگهداشتن شعله مقاومت و یاد شهید مهمانش، اسماعیل هنیه از همه ملت‌های مسلمان و آزادیخواه جهان می‌خواهد تا با اعمال فشار بر دولت‌ها و نهادهای رسمی و حقوقی بین‌المللی، آنها را به انجام وظیفه قانونی و انسانی خود در حمایت از حقوق مردم فلسطین، پایان اشغالگری، توقف جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها و اقدامات تجاوزکارانه و تنش‌آفرین آنها در منطقه، وادار کرده و شعله مقاومت و جهاد را روشن نگاه دارند تا صدای حق و عدالتی که خواستار عدم چشم‌پوشی از فلسطین است، تا آزادی این سرزمین مقدس ماندگار بماند. 

انتهای پیام
مطالب مرتبط
زهرا جلیلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۳/۰۵/۱۳ - ۰۶:۵۹
0
0
انتقام
سردار بوکان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۳/۰۵/۱۳ - ۰۶:۵۹
0
0
به امید انتقامی سخت و ویرانگر
یزدان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۳/۰۵/۱۳ - ۰۷:۰۰
0
0
الان یه مشت بنظر خودشون روشنفکر میان میگن نه به جنگ...میخام بدونم به ناموسشون تجاوز بشه باز نظرشون همینه...تجاوز ،تجاوزه...
امید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۳/۰۵/۱۳ - ۰۷:۰۰
0
0
خدا بدادمون برس.
شعبانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۳/۰۵/۱۳ - ۰۷:۰۳
0
0
خدایا کمک کن تا انتقام گرفته شود
شاهاندشت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۳/۰۵/۱۳ - ۰۷:۱۳
0
0
یک درس حسابی به اسرائیل و امریکا باید بدهیم
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۳/۰۵/۱۳ - ۰۷:۱۵
0
0
ان شاءالله خون شهدا زمینه ی نابودی کامل اسرائیل جنایت کار خواهد بود .
بیرانوند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۳/۰۵/۱۳ - ۰۷:۲۶
0
0
انسانم آرزوست .
کدخدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۳/۰۵/۱۳ - ۰۷:۲۷
0
0
انتقام سخت در راه است در زمان و مكان مناسب پاسخ خواهيم داد !
رود ارس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۳/۰۵/۱۳ - ۰۷:۲۷
0
0
مرگ بر آمریکاواروپا واسرائیل
مرگ بر وطن فروش خائن
فقتلوا دابرالقوم الذین اظلموا
علمداری از دماوند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۳/۰۵/۱۳ - ۰۷:۲۸
0
0
شهادتت مبارک میهمان عزیز ما. ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسین ایم. دست مارا هم بگیر. ما را باکی نیست. ازحاج قاسم؛ ابراهیم وحالا اسماعیل.
captcha