کد خبر: 4231311
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۷
برای نخستین‌بار

جشنواره «فردخت» در کردستان برگزار می‌شود

جشنواره «فردخت» در کردستان برگزار می‌شود جشنواره فرهنگی ـ هنری و پوشاک ایرانی و اسلامی «فردخت» برای نخستین‌بار در کردستان با رویکرد جریان‌سازی در حوزه مد و لباس مطابق با گفتمان انقلاب اسلامی، هم‌افزایی میان طراحان و اثرگذاری بر تولید پوشاک ملی، تولید پوشاک عفیفانه با قیمت مناسب و اثرگذاری طرح‌های برگزیده و تجلی‌بخش فرهنگ ایرانی‌ اسلامی برگزار می‌شود.

مهدی رمضانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، مهدی رمضانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان در نشست شورای اجتماعی با دستور کار عفاف و حجاب که 21 مردادماه در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، گفت: موضوع عفاف و حجاب از موضوعاتی است که می‌توان ساعت‌ها در مورد آن بحث و گفت‌وگو کرد، اما به معنی واقعی یک سیاست‌گذار ملی باید داشته باشیم و در بعد فراملی مورد بحث قرار گیرد.

وی با بیان اینکه باید مسئله‌شناسی این مقوله انجام و ضرورت عقلایی موضوع عفاف و حجاب مورد بررسی قرار گیرد، افزود: تولید لباس معیار ایرانی‌ اسلامی نیز باید در دستور کار باشد تا با کیفیت بسیار بالاتری از سایر استان‌های سطح کشور انجام شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی کردستان با اشاره به اینکه جشنواره فرهنگی ـ هنری و پوشاک ایرانی و اسلامی «فردخت» برای نخستین‌بار در کردستان برگزار می‌شود، بیان کرد: این جشنواره با رویکرد جریان‌سازی در حوزه مد و لباس مطابق با گفتمان انقلاب اسلامی، هم‌افزایی میان طراحان و اثرگذاری بر تولید پوشاک ملی، تولید پوشاک عفیفانه با قیمت مناسب و البته اثرگذاری طرح‌های برگزیده و تجلی‌بخش فرهنگ ایرانی‌اسلامی برگزار می‌شود.

وی لازمه حجاب را آگاهی داشتن دانست و افزود: اگر ضرورت عقلایی باشد و مبانی اعتقادی در کنار آن قرار گیرد مسلماً بهتر می‌توان در راستای این جشنواره‌ها قدم برداشت.

رمضانی در پایان گفت: آموزش و آگاهی‌بخشی مقدم است و ضرورت عفیف بودن و محجبه بودن را باید از همان دوران کودکی به کودکان و دانش‌آموزان آموزش دهیم.

انتهای پیام
captcha