کد خبر: 4231504
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۶
مروری بر آخرین تحولات فلسطین

از شهادت ۲۵ فلسطینی در غزه تا هلاکت یک اسیر صهیونیست

منابع بیمارستانی با اشاره به حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به غزه از شهادت شماری دیگر از فلسطینی‌ها بر اثر آن خبر دادند این درحالی است که ابوعبیده از هلاکت یک اسیر صهیونیست در نوار غزه خبر داده است.

به گزارش ایکنا، منابع بیمارستانی با اشاره به حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به غزه از شهادت شماری دیگر از فلسطینی‌ها بر اثر آن خبر دادند.

منابع بیمارستانی اعلام کردند که از صبح امروز تاکنون ۲۵ نفر در بمباران و حملات متوالی اشغالگران شهید شده اند که ۱۸ نفر در خان یونس به شهادت رسیده اند.

ساعاتی قبل، وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که تعداد شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه به عدد ۳۹۸۹۷ شهید رسیده و تعداد زخمی‌ها نیز از رقم ۹۲۱۵۲ نفر فراتر رفته است.

بر اساس این گزارش، اشغالگران صهیونیست طی ۲۴ ساعت گذشته ۳ کشتار ضد خانواده‌های غزه به راه انداخته‌اند که در نتیجه این حملات ۱۴۲ فلسطینی به شهادت رسیده که پیکر ۱۰۷ تن از شهدا به بیمارستان‌ها منتقل شده و هویت آنها شناسایی شده است و تحقیقات برای شناسایی پیکر دیگر شهدا همچنان ادامه دارد. تعداد زخمی‌ها نیز بالغ بر ۱۵۰ نفر است

وزارت بهداشت غزه تأکید کرد که تعدادی از قربانیان جنایت‌های رژیم صهیونیستی همچنان زیر آواره‌ها و ساختمان‌های ویران شده هستند و کادرهای امدادی و دفاع مدنی به علت حملات صهیونیست‌ها قادر به دسترسی آنها نیستند.

 از شهادت ۲۵ فلسطینی در غزه تا هلاکت یک اسیر صهیونیست

هلاکت یک اسیر صهیونیست در نوار غزه

ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) اعلام کرد که یک اسیر صهیونیست دیگر در نوار غزه به هلاکت رسیده و ۲ اسیر صهیونیست دیگر نیز زخمی شده‌اند.

ابوعبیده تصریح کرد که هلاکت و زخمی‌شدن این اسرا در نتیجه تیراندازی مأموران مراقبت از اسرای صهیونیست به سوی آنان رخ داده است.

همچنین سخنگوی گردان‌های قسام از تلاش برای نجات جان دو اسیر صهیونیست زخمی‌شده در این حادثه خبر داد.

ابوعبیده تصریح کرد که مسئولیت کامل جنایت‌هایی که در نوار غزه صورت می‌گیرد و واکنش‌هایی که در پی آن علیه اسرای صهیونیست انجام می‌شود بر عهده کابینه رژیم صهیونیستی است.

علاوه بر این سخنگوی گردان‌های قسام از تشکیل کمیته‌ای برای بررسی جزئیات این حادثه خبر داد.

 از شهادت ۲۵ فلسطینی در غزه تا هلاکت یک اسیر صهیونیست

هشدار درباره جنگ داخلی در فلسطین اشغالی

وزیر جنگ اسبق و عضو سابق شورای جنگ رژیم صهیونیستی درباره وقوع جنگ داخلی در فلسطین اشغالی هشدار داد.

بنی گانتس بر ضرورت کنار گذاشتن اختلافات، نفرت و خشونت و نیز تلاش برای ممانعت از سوق داده شدن به سمت جنگ داخلی تأکید کرد.

وی گفت: برخی رهبران ما در میان ما ایجاد تفرقه می‌کنند. در حالی که سربازان ما با دشمن می‌جنگند، وزرای کابینه به پایگاه‌های نظامی یورش می‌برند.

گانتس همچنین با انتقاد از بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: نتانیاهو، مناخیم بیگن (نخسـت‌ وزیر اسبق رژیم اسـرائیل‌) نیست و هرگز کابینه خود را فدای منافع مردمش نخواهد کرد.

در همین ارتباط روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت نیز گزارش داد که اختلاف بین نتانیاهو و رؤسای سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی موسوم به شاباک و سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به موساد بر سر مذاکرات غیرمستقیم با مقاومت فلسطین برای دستیابی به آتش بس در نوار غزه و مبادله اسیران وجود دارد.

بر اساس این گزارش، اختلاف بین نتانیاهو و روسای موساد و شاباک مؤید این امر است که نخست وزیر رژیم صهیونیستی مانع توافق با گروه‌های مقاومت فلسطین در نوار غزه است.

پیش‌تر نیز روزنامه صهیونیستی یسرائیل هیوم به نقل از منابع آگاه خود بدون ذکر نام، نوشته بود که نتانیاهو خواهان برکناری یوآو گالانت وزیر جنگ این رژیم است و مشورت‌های محرمانه‌ای را در این راستا انجام داده است اما جرأت انجام این کار را ندارد.

 از شهادت ۲۵ فلسطینی در غزه تا هلاکت یک اسیر صهیونیست

عزت الرشق: اظهارات اخیر گالانت مؤید کارشکنی نتانیاهو است

عزت الرشق، یکی از اعضای ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس به اظهارات اخیر یوآف گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در خصوص توافق آتش‌بس و مبادله اسرا واکنش نشان داد.

الرشق تأکید کرد: گالانت، وزیر جنگ رژیم اشغالگر اذعان کرده است که اسرائیل دلیل تأخیر در امضای توافق بازگرداندن اسراست و سخن از پیروزی مطلق چرندی بیش نیست؛ این اذعان، مؤید چیزی است که ما همیشه در مورد دروغگویی نتانیاهو به جهانیان و خانواده اسرا، عدم توجه وی به زندگی اسرا، عدم تمایل او به دستیابی به توافق و توجه کامل وی به تداوم جنگ و گسترش آن گفته‌ایم.

این عضو ارشد جنبش حماس افزود: تمام انعطاف‌پذیری و روحیه مثبتی که حماس با موافقت با بیانیه بایدن و قطعنامه شورای امنیت برای تسهیل دستیابی به توافق، از خود نشان داد، با کارشکنی نتانیاهو و فرار وی از تحقق توافق آتش‌بس و مبادله اسرا مواجه شد.

الرشق ادامه داد: جهان باید برای توقف تجاوز و نسل‌کشی، و دستیابی به توافق مبادله اسرا به نتانیاهو و کابینه‌اش فشار بیاورد؛ زیرا پیروزی‌ای که نتانیاهو به دنبال آن است یک توهم و سراب است.

 از شهادت ۲۵ فلسطینی در غزه تا هلاکت یک اسیر صهیونیست

ضربات مقاومت فلسطین به ارتش رژیم صهیونیستی

گروه‌های مقاومت فلسطین در نوار غزه از انجام چند عملیات علیه نظامیان و مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در مناطق مختلف این باریکه خبر دادند.

گروه نیروهای شهید عمر القاسم، شاخه نظامی جبهه دموکراتیک برای آزادسازی فلسطین اعلام کرد: مجاهدان ما با یک گلوله آرپی‌جی ضد زره، یک دستگاه نفربر M-۱۱۳ دشمن را در مجاورت خیابان جورج در محله الجنینه در شرق رفح هدف قرار دادیم.

سرایا القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز اعلام کرد: تجمع نظامیان و خودروهای دشمن صهیونیستی در حال نفوذ به منطقه الزنه در شرق شهر خان یونس را با رگبار خمپاره هدف قرار دادیم.

سرایا القدس همچنین گزارش داد: ما به همراه گردان‌های القسام، یک تانک مرکاوا - ۴ اسرائیل را با استفاده از یک بمب هدایت شونده قوی انفجاری در محله تل السلطان در غرب شهر رفح منهدم کردیم.

در همین راستا، گردان‌های شهدای الاقصی شاخه نظامی جنبش فتح در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما به همراه سرایا القدس، یک تیم نظامی صهیونیست را در گذرگاه الطیبه در غرب شهر طولکرم هدف قرار دادیم.

گردان شهدای الاقصی اضافه کرد: یک خودروی نظامی اسرائیلی را در محله تل السلطان در غرب رفح با گلوله آرپی‌جی - ۸۵ هدف قرار دادیم.

گردان‌های مجاهدین شاخه نظامی جنبش مجاهدین نیز گزارش داد که نیروهای ما شهرک‌های صهیونیست‌نشین جنوب نوار غزه را با موشک ۱۰۷ هدف قرار دادند.

گردان‌های عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس نیز اعلام: مجاهدان ما نیروهای اشغالگر را که در شمال شرق شهر خان یونس در جنوب نوار غزه نفوذ کرده بودند، با گلوله‌های خمپاره هدف قرار دادند.

انتهای پیام
captcha