کد خبر: 4231726
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۹

یک مرحله تا پایان کار نمایندگان ایران در مسابقات قرآن عربستان + فیلم

هر دو نماینده کشورمان در چهل و چهارمین دوره مسابقات قرآن کشور عربستان روز گذشته 23 مردادماه با حضور در جایگاه متسابقان به سؤالات هیئت داوران پاسخ دادند.

یک مرحله تا پایان کار نمایندگان ایران در مسابقات قرآن عربستان + فیلم و عکس

به گزارش ایکنا، چهل‌وچهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم عربستان با حضور محمدحسین بهزادفر و محمدمهدی رضایی، دو نماینده کشورمان از اواخر هفته گذشته در جوار مسجدالحرام آغاز شده و تا روز جمعه 26 مردادماه ادامه خواهد داشت.

بعد از برگزاری رقابت‌ها مراسم اختتامیه و تجلیل از نفرات برتر نیز روز چهارشنبه هفته آینده 31 مردادماه در مسجدالحرام برگزار خواهد شد.

محمدمهدی رضایی، نماینده کشورمان در رشته حفظ 15 جزء قرآن در مرحله مقدماتی این مسابقات روز گذشته 23 مردادماه حضور یافت و به چهار پرسش نیم‌صفحه‌ای پاسخ داد. سوالات این نماینده کشورمان از سوره‌های مبارکه آل‌عمران، اعراف، یوسف و اسراء بود.

رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، در مورد سطح مسابقات گفت: در چهل‌وچهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور عربستان نمایندگانی از حدود 120 کشور حضور دارند، حضور این تعداد در یک رویداد رقابتی قطعاً سطح بالای آن را به دنبال دارد.

وی افزود: شناخت زیادی از نام شرکت‌کنندگان و رقبا ندارم. در روز اجرای من تعداد زیادی از شرکت‌کنندگان با سطح آمادگی بسیار بالایی به سوالات داوران پاسخ دادند.

نماینده کشورمان در رشته حفظ 15 جزء چهل‌وچهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور عربستان با اشاره به اینکه از اجرای مرحله مقدماتی خود راضی است، گفت: اجرای مرحله مقدماتی در هتل و اجرای فینال در جوار مسجدالحرام است. زمان اجرای من در مرحله نهایی هنوز مشخص نشده است. 

بر اساس گزارش ایکنا، تمامی شرکت‌کنندگان در چهل‌وچهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور عربستان ابتدا و براساس قرعه انتخاب شده در مرحله مقدماتی حضور می‌یابند و در صورت موفقیت در مرحله مقدماتی یک یا دو روز بعد برای اجرا در مرحله نهایی فراخوانده می‌شوند.

بر همین اساس سه‌شنبه 23 مردادماه شاهد اجرای محمدحسین بهزادفر، نماینده کشورمان در رشته حفظ کل قرآن کریم مسابقات عربستان در مرحله نهایی بودیم. وی در این مرحله همچون مرحله مقدماتی به پنج سوال هیئت داوران پاسخ داد.  

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا با اشاره به اینکه به هر پنج سوال هیئت داوران به خوبی پاسخ داده شد، در مورد گروه داوری گفت: شاهد حضور داورانی از کشورهای پاکستان، مالی، اردن و دو داور از عربستان هستیم. 

بهزادفر گفت: مسابقات تا جمعه ادامه دارد و بعد از آن شنبه شرکت‌کنندگان عازم مدینه می‌شوند و سه روز در این شهر حضور دارند. در ادامه و بر اساس برنامه‌ای که اعلام شده است چهارشنبه 31 مردادماه مراسم اختتامیه برگزار خواهد شد.

این حافظ کل قرآن تصریح کرد: در ایام مسابقات برنامه جنبی خاصی در نظر گرفته نشده است و برنامه‌ها بعد از پایان رقابت‌ها آغاز می‌شود، بازدید از موزه‌ها، اماکن تاریخی و طبیعی از جمله برنامه‌های جنبی مسابقات خواهد بود. طی این روزها در سالن مسابقات هم صرفاً داوران و متسابقان حضور دارند.

 
انتهای پیام
captcha