کد خبر: 4231958
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۲

استعفای رئیس دانشگاه کلمبیا پس از تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین

نعمت مینوش شفیق رئیس دانشگاه کلمبیا در پی اعتراضات دانشجویی در حمایت از فلسطین اشغالی و نوار غزه که 4 ماه پیش در محوطه دانشگاه در نیویورک آغاز شد، از سمت خود استعفا داد.

به گزارش ایکنا به نقل از المیادین، نعمت مینوش شفیق،رئیس دانشگاه کلمبیا، امروز پنجشنبه در پی تظاهرات دانشجویانی که در ماه آوریل گذشته در محوطه دانشگاه در نیویورک در حمایت از فلسطین اشغالی و نوار غزه آغاز شد، از سمت خود استعفا داد.

استعفای رئیس دانشگاه کلمبیا، یک سال پس از انتصاب وی به این سمت و پس از آن صورت می‌گیرد که در ماه‌های گذشته در معرض انتقادات گسترده‌ای در مورد نحوه برخورد با اعتراضات دانشجویی در محکومیت جنگ و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه با آن مواجه شده بود.

نعمت مینوش شفیق در جریان تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین، پلیس نیویورک را فراخوانده بود تا تظاهرکنندگان دانشجویی را متفرق کند که منجر به انتقاد شدید از او در داخل دانشگاه، از جمله از سوی اعضای هیئت علمی و کارکنان، شد؛ زیرا پلیس تعداد زیادی از دانشجویان را دستگیر و با آنها به شکل خشونت‌آمیزی برخورد کرد. 

رئیس دانشگاه کلمبیا در جولای سال گذشته فعالیت خود را به عنوان رئیس دانشگاه آغاز کرد و  در 9 اکتبر، یعنی دو روز پس از شروع عملیات طوفان الاقصی، با صدور بیانیه‌ای حمایت خود را از رژیم صهیونیستی را اعلام و عملیات مقاومت در حمله به صهیونیست‌ها را محکوم کرد.

در ماه نوامبر سال گذشته میلادی، دانشگاه فعالیت گروه‌ «دانشجویان برای عدالت در فلسطین(SJP)» را به بهانه سازماندهی «اعتراضات غیرمجاز» به حالت تعلیق درآورد. در ماه آوریل سال جاری میلادی نیز، شفیق با تظاهرات طرفدار فلسطین در محوطه دانشگاه برخورد و از پلیس برای این کار درخواست کمک کرد که درجریان آن صدها دانشجو دستگیر شدند. 

در اعتراض به تصمیم رئیس دانشگاه برای دستگیری دانشجویان شرکت کننده در تظاهرات جنبش دانشجویی حامی فلسطین، صدها نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه کلمبیا یک اعتصاب دسته جمعی ترتیب دادند.

انتهای پیام
captcha