کد خبر: 4233871
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۸
مروری بر آخرین تحولات فلسطین

از اعتراف به ناتوانی در آزادکردن اسیران صهیونیست تا دور جدید مذاکرات آتش‌بس

رئیس جریان مخالف کابینه کنونی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی اذعان کرد که این رژیم نمی‌تواند با عملیات نظامی اسرای صهیونیست نزد مقاومت فلسطین در نوار غزه را از این باریکه خارج کند.

به گزارش ایکنا، یائیر لاپید، رئیس جریان مخالف کابینه کنونی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی به ناتوانی این رژیم در خارج‌نمودن اسرای صهیونیست نزد مقاومت فلسطین در نوار غزه از این باریکه از طریق عملیات نظامی اذعان کرد.

رئیس جریان مخالف کابینه کنونی رژیم صهیونیستی گفت: نمی‌توانیم ۱۰۸ اسیر را از طریق عملیات ویژه از غزه بازگردانیم. اسرا زمان ندارند. باید اکنون توافق امضا شود و بازگردانده شوند.

کمیته اسرای صهیونیست نزد مقاومت فلسطین در نوار غزه نیز اعلام کرد: تنها راه و ایمن‌ترین راه برای بازگرداندن تمامی اسرا، اجرای توافق مبادله اسرا است.

گفتنی است کمی پیش‌تر ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که موفق شده است یک اسیر صهیونیست نزد مقاومت فلسطین در نوار غزه را در عملیاتی پیچیده از جنوب این باریکه آزاد کند.

اما روزنامه صهیونیستی هاآرتص بر خلاف ادعای ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که یکی از اسرای صهیونیست نزد مقاومت فلسطین در نوار غزه به نام فرحان القاضی توانسته از دست نگهبانان خود در داخل یک تونل فرار کند و پس از آن نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی وی را نجات داده‌اند.

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که ارتش رژیم صهیونیستی بیش از ۱۰ ماه است به بهانه تلاش برای آزادسازی اسرای صهیونیست از زمین و هوا نوار غزه را می‌کوبد، اما جز در مواردی انگشت‌شمار نتوانسته اسیر صهیونیستی را زنده از نوار غزه خارج کند.

 از اعتراف به ناتوانی در آزادکردن اسیران صهیونیست تا دور جدید مذاکرات آتش بس

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودروی آنروا

حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به نقاط مختلف نوار غزه و شهادت و زخمی‌شدن شمار بیش‌تری از ساکنان این باریکه در سایه حمایت‌های همه‌جانبه آمریکا و غرب از این رژیم همچنان ادامه دارد.

منابع پزشکی گزارش دادند که شمار شهدای حملات پیاپی رژیم صهیونیستی به نوار غزه از صبح امروز تاکنون به ۲۷ نفر افزایش پیدا کرده است.

در پی حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی متعلق به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در اطراف برج الزمالک واقع در «دیرالبلح» یک نفر به شهادت رسید و چند نفر دیگر نیز زخمی شدند.

علاوه بر این در حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به یک خانه در دیرالبلح در مرکز نوار غزه نیز چندین فلسطینی به شهادت رسیده یا زخمی شدند.

یک بانوی فلسطینی نیز در اطراف پاساژ «ابو صفر» در دیرالبلح به ضرب گلوله‌های شلیک‌شده از سوی یکی از بالگردهای ارتش رژیم صهیونیستی زخمی شد.

علاوه بر این توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی آخرین طبقه ساختمان المختار در اردوگاه المغازی نوار غزه را گلوله‌باران کرد.

منابع محلی گزارش دادند که اطراف شهرک المحطه و منطقه السطر غربی در خان‌یونس نیز زیر آتش شدید جنگ‌افزارهای ارتش رژیم صهیونیستی است.

اطراف بیمارستان اردن در جنوب «تل الهوی» در جنوب غرب شهر غزه نیز از سوی ارتش رژیم صهیونیستی بمباران شد.

 ارتش رژیم صهیونیستی منطقه‌های واقع در شمال اردوگاه «النصیرات» را نیز هدف حملات هوایی قرار داد.

 از اعتراف به ناتوانی در آزادکردن اسیران صهیونیست تا دور جدید مذاکرات آتش بس

ناپدید شدن فرمانده یگان ۸۲۰۰ رژیم صهیونیستی

منابع خبری از ناپدید شدن فرمانده ارشد اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی به دنبال عملیات اربعین مقاومت اسلامی لبنان در واکنش به جنایت ترور فواد شکر خبر می‌دهند.

شبکه المشهد گزارش داد: پس از اینکه حزب الله لبنان اعلام کرد که یکی از مهمترین یگانهای اطلاعاتی اسرائیل را در جریان عملیات اربعین هدف قرار داده است، سوالاتی درباره واقعیت کشته شدن یوسی سارییل فرمانده یگان ۸۲۰۰ مطرح شده است. این سوالات زمانی به شکل گسترده مطرح شد که رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که فرمانده این یگان پس از حمله حزب الله ناپدید شده است.

این رسانه آورده است: منابع اطلاعاتی انگلیسی و اسرائیلی اعلام کرده اند که ارتباط با یوسی سارییل از زمان حمله صبح روز یکشنبه قطع شده است و این گواهی بر احتمال کشته شدن او به همراه افسران معاونش است. تاکنون منابع رسمی اسرائیلی کشته شدن فرمانده یگان ۸۲۰۰ را تأیید نکرده اند.

 از اعتراف به ناتوانی در آزادکردن اسیران صهیونیست تا دور جدید مذاکرات آتش بس 

جهاد اسلامی: نتانیاهو خواهان توافق نیست

معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در اظهاراتی تأکید کرد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلایل شخصی، سیاسی و ایدئولوژیک خواهان توافق نیست و به همین دلیل مذاکره کنندگان خود را برای مانع‌تراشی به قاهره گسیل داشت.

 محمد الهندی، معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در گفت‌وگو با شبکه العربی اظهار داشت: هیأت حماس در هیچ مذاکره‌ای در قاهره شرکت نکرد. نتانیاهو مذاکره کنندگان را به منظور مانع تراشی عمدی در مسیر دستیابی به هرگونه توافقی به قاهره فرستاد.

الهندی گفت: موضع مقاومت فلسطین روشن است و مبنای آن پذیرش پیشنهاد دوم ژوئیه است. مقاومت در مسائل مرتبط با توقف جنگ و عقب نشینی از غزه انعطاف نشان داد.

وی ادامه داد: آمریکا همان دیدگاه اسرائیل را دارد و مخالف وجود کشور برای فلسطینی‌ها است. رژیم اشغالگر درصدد تسلط بر ۵۰ درصد از نوار غزه است و مقاومت در حال جنگ فرسایشی با آن است.

الهندی اضافه کرد: ما مشتاق رسیدن به توافق هستیم و به همین دلیل در پذیرش توقف مرحله‌ای جنگ انعطاف نشان دادیم.

معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی همچنین گفت: نتانیاهو به دلایل شخصی، سیاسی و ایدئولوژیک نمی‌خواهد به توافق برسد اما قدرت مقاومت و ادامه آن اسرائیل را ناگزیر به پذیرش توافق مورد قبول فلسطینی‌ها خواهد کرد.

وی در ادامه تاکید کرد: اسرائیل بازو و ابزار غرب برای تسلیم کردن منطقه در مقابل خود است اما بدون هیچ دستاوردی در مقابل غزه درحال فروپاشی است.

الهندی ادامه داد: طرح نتانیاهو توسط اسرائیلی‌ها بررسی و رد شد چراکه طرحی غیرقابل اجرا است. با این وجود نتانیاهو در طرح آن پافشاری کرد و حماس و میانجیگران هیچگاه آن را نخواهند پذیرفت.

 از اعتراف به ناتوانی در آزادکردن اسیران صهیونیست تا دور جدید مذاکرات آتش بس

حمله پهپادی حزب الله لبنان به مقر فرماندهی نظامیان صهیونیست

مقاومت اسلامی لبنان سه‌شنبه شب از حمله پهپادی به مقر فرماندهی نظامیان صهیونیست واقع در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد که در پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی به شهرک المجادل واقع در جنوب لبنان، با پهپادهای انفجاری مقر فرماندهی گردان السهل و پادگان بیت هلل نظامیان صهیونیست را هدف قرار داده است.

از سوی دیگر رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که از ابتدای عملیات مقاومت اسلامی لبنان در شمال فلسطین تاکنون ۱۷۰۰ مصدوم به مرکز درمانی الجلیل در نهاریا مراجعه کرده و مورد درمان قرار گرفته‌اند.

براساس اعلام این رسانه‌ها، ۴۵۰ مصدوم دیگر حملات حزب الله نیز به بیمارستان زیو در صفد مراجعه کرده و خدمات درمانی دریافت کرده‌اند.

 دور جدید مذاکرات آتش‌بس غزه در قطر

یک رسانه آمریکایی اعلام کرد دور جدید مذاکرات آتش بس غزه در قطر از فردا چهارشنبه ۸ شهریور ماه (۲۸ آگوست) برگزار می شود و یک چهره کلیدی دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در دوحه پایتخت قطر به سر می برد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز سه شنبه به وقت محلی به نقل از یک مقام آمریکایی که نام او را بیان نکرده است، اعلام کرد دور بعدی مذاکرات آتش‌بس در قطر برگزار می‌شود و یکی از چهره‌های کلیدی واشنگتن در مذاکرات در میان شرکت کنندگان قرار دارد.

این مقام آمریکایی گفت: برت مک گورک، مشاور رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه وارد دوحه پایتخت شده است و انتظار می‌رود در مذاکرات شرکت کند.

همچنین قرار است یک هیأت اسرائیلی روز چهارشنبه وارد قطر شود.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است که از ابتدای جنگ غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون شمار شهدای نوار غزه به ۴۰ هزار و ۵ نفر و تعداد زخمی‌ها نیز به ۹۲ هزار و ۴۰۱ نفر رسید که ۳۳ درصد این شهدا را کودکان، ۸.۶ درصد را سالخوردگان و ۱۸.۴ درصد را زنان تشکیل می‌دهند.

 با وجود درخواست‌های جهانی برای ایجاد آتش‌بس در غزه و نیز تلاش میانجیگران از جمله مصر، آمریکا و قطر برای توقف خصومت‌ها و توافق تبادل اسرا، تل‌آویو همچنان به حملات مرگبار خود علیه غزه ادامه می‌دهد. تاکنون مذاکرات میان حماس و اسرائیل با میانجیگری مصر و قطر و مشارکت آمریکا برای برقراری آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا میان دو طرف به هیچ نتیجه‌ای نرسیده است.

نشست دوحه قطر روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۵ و ۲۶ مرداد ماه ۱۴۰۳ برابر با ۱۵ و ۱۶ اوت ۲۰۲۴ به منظور از سرگیری مذاکرات برای دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا با حضور آمریکا، مصر، قطر و اسرائیل برگزار شد.

انتهای پیام
captcha