کد خبر: 4234601
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۶
مروری بر آخرین تحولات فلسطین

از حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان تا اعتصاب برای سرنگونی نتانیاهو

منابع خبری اعلام کردند که حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان زخمی‌شدن ۴ نفر را در پی داشته این درحالی است که مخالفان کابینه نتانیاهو قصد دارند فردا دست به اعتصابی سراسری بزنند.

به گزارش ایکنا، مرکز اورژانس لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که در حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به شهرک «عیتا الشعب» در جنوب لبنان ۴ نفر زخمی شده‌اند.

خبرنگار النشره در جنوب لبنان گزارش داد که توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی شهرک «الخیام» و اطراف شهرک‌های «العدیسه» و «الوزانی» در جنوب لبنان را گلوله‌باران کرده است.

همچنین النشره اعلام کرد که یکی از پهپادهای ارتش رژیم صهیونیستی شهرک «العدیسه» را با بمب‌هایی آتش‌زا مورد هجوم قرار داده است.

علاوه بر این پوشش گیاهی میان مناطق «مزرعه حلتا» و «کفرحمام» در منطقه «کفرشوبا» واقع در «العرقوب» نیز با ۲ گلوله از سوی توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفت و خانه‌های اطراف محل اصابت این گلوله‌ها نیز دچار آسیب شدند.

جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی نیز شهرک «عیتا الشعب» را بمباران کردند و یک پهپاد صهیونیستی نیز چندین نارنجک را روی مناطق پیرامونی شهرک «کفرکلا» در جنوب لبنان ریخت.

خبرنگار المیادین نیز گزارش داد که شهر «کفرکلا» هدف حملات توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

 از حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان تا اعتصاب برای سرنگونی دولت نتانیاهو

تهدید اعتصاب کنندگان از سوی وزیر دارایی رژیم صهیونیستی

همزمان با صدور فراخوان برای اعتصاب سراسری در اراضی اشغالی با هدف تحت فشار قرار دادن کابینه نتانیاهو برای تبادل اسرا با مقاومت فلسطین، وزیر دارایی رژیم اشغالگر اعلام کرد که مشارکت کنندگان در اعتصاب فردا (دوشنبه)، حقوق نخواهند گرفت.

«بزالل اسموتریچ» در این باره گفت: به بخش حقوق و دستمزد وزارت دارایی دستور داده‌ام کسانی که فردا اعتصاب می‌کنند، حقوق آن روز را دریافت نخواهند کرد.

این دستور وزیر افراطی رژیم صهیونیستی پس از آن صادر شد که اتحادیه کارگران رژیم صهیونیستی (هستدروت) با انتشار فراخوان‌هایی اعلام کرد: فردا کارکنان بخش‌های کارگری و اقتصادی اسرائیل، اعتصاب خواهند کرد.

در این فراخوان تاکید شده است: اعتصاب شامل وزارتخانه‌های دفاع، امور داخلی، دارایی، اقتصاد، بهداشت و آموزش خواهد بود.

 بزالل اسموتریچ در واکنش به این فراخوان همچنین گفت: برای من مایه خوشحالی است که برخی از نهادهای محلی با تصمیم رئیس اتحادیه کارگران موافق نیستند.

بار داوید رئیس هستدروت در این باره گفت: از فردا، اقتصاد اسرائیل متوقف خواهد شد.

داوید همچنین از صهیونیست‌ها و سازمان‌های این رژیم خواست از امشب اعتراضاتشان را علیه کابینه بنیامین نتانیاهو و کارشکنی‎‌هایش در زمینه تبادل اسرا با مقاومت فلسطین آغاز کنند.

رئیس اتحادیه کارگران سرزمین‌های اشغالی با اشاره به پیدا شدن پیکرهای ۶ اسیر صهیونیست در ساعات اولیه امروز در غزه، گفت: ما به جای دستیابی به توافق برای بازگرداندن اسرایمان، پیکرهای آنها را دریافت می‌کنیم. به همین دلیل، باید حاکمیت را پس بگیریم.

صدها نفر از رؤسای بخش‌های اقتصادی، شهرداران و مدیران بیمارستان‌ها در سرزمین‌های اشغالی فلسطین در پاسخ به فراخوان اتحادیه کارگری رژیم اسرائیل برای اعلام اعتصاب سراسری فردا، دوشنبه اعلام آمادگی کرده‌اند.

قرار است تظاهراتی طی امشب در تل‌آویو برگزار شود و معترضان خواستار امضای توافق تبادل اسرا با جنبش حماس شوند.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت در این باره گزارش داد که قرار است دیپلمات‌هایی از ۲۵ کشور در تظاهرات امشب تل‌آویو مشارکت کنند.

 از حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان تا اعتصاب برای سرنگونی دولت نتانیاهو

بالاگرفتن اختلافات در کابینه نتانیاهو

به دنبال درخواست «یواو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای تبادل اسرا با مقاومت فلسطین، شمار دیگری از وزرای کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، خواستار برکناری وی شدند.

گالانت در این باره گفت: اگر می‌خواهیم اسرا، زنده بازگردند، زمان نداریم.

این درخواست وزیر جنگ رژیم اشغالگر باعث خشم اعضای افراطی کابینه این رژیم شد و شماری از آنها از جمله «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی کابینه صهیونیستی، خواستار برکناری گالانت شدند.

رسانه‌های عبری در این باره گزارش دادند: اسموتریچ در نشست کابینه گفته است که اگر مطابق آنچه وزیر جنگ می‌گوید، اسرائیل به خواسته‌های حماس تن بدهد، تل‌آویو در جنگ شکست خواهد خورد.

تشدید تنش بین مقامات صهیونیست در حالی است که فراخوان‌های گسترده‌ای برای اعتصاب سراسری در اراضی اشغالی منتشر شده است که هدف از آنها تحت فشار قرار دادن کابینه بنیامین نتانیاهو برای تبادل اسرا با مقاومت فلسطین است.

 از حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان تا اعتصاب برای سرنگونی دولت نتانیاهو 

حزب الله لبنان پایگاه ارتش اسرائیل را درهم کوبید

حزب الله لبنان پایگاه صهیونیستی را در شمال فلسطین اشغالی درهم کوبید

حزب الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: محل استقرار گردان اطلاعات ۸۲۰۰ اسرائیل، وابسته به لشکر الجلیل را در پادگان «میتات» هدف قرار دادیم.

براساس این گزارش، این پادگان به صورت مستقیم هدف قرار گرفته شده است.

اخیرا نیز حزب الله با ده‌ها موشک شهرک‌ها و پایگاه‌های صهیونیستی را در شمال فلسطین اشغالی هدف قرار داده است.

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب‌الله لبنان در راستای درگیر کردن بخش عمده‌ای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین اشغالی و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

از ابتدای عملیات حزب‌الله در شمال فلسطین اشغالی، شمار زیادی از شهرک‌نشینان صهیونیست در شمال مناطق اشغالی، ناگزیر به ترک خانه‌های خود شده‌اند و بر اساس گزارش رسانه‌های صهیونیستی، بیشتر ساکنان مانده در این منطقه از مشکلات روحی و روانی رنج می‌برند.

انتهای پیام
captcha