کد خبر: 4235767
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۸
اردوغان:

اسرائیل به دنبال اشغال مسجدالاقصی است

رئیس جمهور ترکیه در سخنانی تصریح کرد که رژیم صهیونیستی به دنبال این است تا دامنه اشغالگری خود را به مسجدالاقصی گسترش دهد.

به گزارش ایکنا به نقل از آناتولی، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در سخنانی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی در تلاش است تا دامنه اشغال خود را گسترش داده و کنترل مسجدالاقصی را نیز به دست گیرد.

رئیس جمهور ترکیه ادامه داد: قدس، خط قرمز ماست و سازمان همکاری اسلامی باید یک جلسه فوری برای بحث درباره موارد نقض قوانین از سوی اسرائیل برگزار کند.

رجب طیب اردوغان در ادامه افزود: از موضع مصر در مورد آتش‌بس در نوار غزه حمایت می‌کنیم. اگر اسرائیل متوقف نشود، سیاست اشغالگری متوقف نخواهد شد، بلکه پیش خواهد رفت. ما به تلاش‌های خود برای سوق دادن جهان اسلام به سوی تلاش‌های بیشتر برای جلوگیری از نسل‌کشی اسرائیل در غزه سرعت بخشیده‌ایم.

وی افزود: برگزاری سریع اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی برای جلوگیری از نسل‌کشی در غزه ضروری است.

انتهای پیام
captcha