محمدمهدی بحرالعلوم، یکی از داوران بخش آوایی سی و هشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در گفتوگو با ایکنا در مورد این مسابقات، گفت: در دورانی که مسئولیت مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت را بر عهده داشتم پنج دوره جشنواره داخلی و دو بار هم جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان را برگزار کردم.
وی افزود: برگزاری جشنوارهای در این سطح و با این گستردگی جوانب بسیار زیادی دارد و حقیقتاً کار سختی است. هماهنگ کردن ارکان مختلف و دستگاههای دانشگاهی هم سختیهای خود را دارد. چون بخشها و دستگاههای مختلفی در این جشنواره حضور دارند و هر کدام هم دیدگاهها و سلیقههای مختلف دارند ولذا کار مقداری سخت میشود.
بحرالعلوم با بیان اینکه اقدامات بسیار زیادی از اسکان و پذیرایی تا اعلام نتایج، افتتاحیه، اختتامیه و ... برای برگزاری جشنواره از قبل برنامهریزی شود، اظهار کرد: همه اینها باعث میشود کار سخت شود. وزارت بهداشت که امسال میزبان جشنواره است تجارب بسیار خوبی دارد و شاهد هستیم دانشگاه علوم پزشکی تبریز زحمات زیادی را متقبل شده است.
این داور سی و هشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان با بیان اینکه هر کاری در این سطح نکات قابل تذکری هم دارد، اظهار کرد: باید به این تذکرات و نکات توجه شود تا در ادوار آینده مورد توجه قرار گیرد. ضمن اینکه دستگاه میزبان دوره آینده باید از ابتدای جشنواره حضور داشته باشد و کارها را رصد کند تا در دوره بعد با کمترین نواقص برگزار شود.
این حافظ کل قرآن کریم در بخش دیگری از این گفتگو در مورد وضعیت حفاظ در دورهای که برگزار کننده مسابقات بوده و الان که داور مسابقات است و مقایسه این دو دوره، تصریح کرد: در دورهای که در مرکز حضور داشتم کمتر مشغول داوری بودم و بیشتر از حیث اجرایی به موضوع نگاه میکردم.
وی افزود: کلاً در زمینه حفظ تخصصی در کشور پیشرفت کردهایم، اما در سطح عموم که بخواهیم در کف جامعه حفظ قرآن را دنبال کنیم متأسفانه وضعیت زیاد جالب نیست. به عنوان مثال اگر درصد حافظان شرکت کننده در این جشنواره را با کل جمعیت دانشجویی کشور مقایسه کنیم، میبینیم هنوز فاصله بسیار زیادی وجود دارد و باید تلاش بسیار بیشتری کرد.
انتهای پیام