کد خبر: 4236411
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵

اقدام جنجالی وزیر افراطی صهیونیست در بیت‌المقدس

اقدام وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در انتصاب یک افسر افراطی به ریاست پلیس بیت‌المقدس باعث ایجاد نگرانی شده است.

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی قصد دارد امیر ارزانی، افسری که اجازه هتک حرمت مسجد الاقصی را داده است به عنوان رئیس پلیس بیت‌المقدس منصوب کند.

 
پلیس رژیم صهیونیستی از انتصابات جدید خبر داد که سرتیپ امیر ارزانی به عنوان فرمانده پلیس بیت‌المقدس منصوب و به درجه سرلشکری ​​ارتقاء خواهد یافت.
 
در همین ارتباط روزنامه عبری‌زبان هاآرتص نوشت: یک افسر پلیس که فعالانه در تغییر وضعیت موجود در مسجدالاقصی مشارکت داشت به درجه سرلشکری ​​ارتقا یافت و از سوی ایتامار بن گویر به عنوان رئیس پلیس بیت‌المقدس منصوب شد.
 
این روزنامه افزود: انتصابات جدید بخشی از یک لیست طولانی بود که اخیراً توسط بن گویر و در توافق با دنی لوی، بازرس جدید پلیس انجام شده است.
 
این روزنامه اسرائیلی توضیح داد که امیر ارزانی، سرپرست پلیس بیت‌المقدس بود، اما انتصاب وی اکنون دائمی شده و بر همین اساس از سرتیپ به سرلشکر ارتقا یافت.
 
این روزنامه همچنین نوشت: انتصاب ارزانی با توجه به نقش وی در تغییر وضعیت موجود در مسجدالاقصی موضوعی بسیار حساس تلقی می‌شود زیرا این تغییرات منجر به درگیری با نمازگزاران مسلمان و محکومیت بین‌المللی شده است.
 
لازم به ذکر است که وضعیت موجود مسجد الاقصی اشاره به وضعیتی است که از قبل از سال 67 حاکم بوده و بر اساس آن اداره امور مسجدالاقصی در اختیار اداره اوقاف اسلامی بیت‌المقدس بوده و اقامه نماز در آن یک حق انحصاری برای مسلمانان است.
 
با این حال، بن گویر از زمان آغاز دوره وزارت خود در پایان سال 2022، با حمایت پلیس به افراط‌گرایان یهودی اجازه داد تا در این مکان نماز بخوانند، آیین‌های تلمودی را انجام دهند و در طول یورش به این مسجد به رقص و آواز بپردازند. وی درصدد تغییر وضعیت موجود در مسجد بوده است.
 
این تخلفات از زمان آغاز جنگ غزه در 7 اکتبر افزایش چشمگیری داشته است. پنجشنبه گذشته کانال 12 اسرائیل گزارش داد که یوزی لوی، رئیس پلیس اسرائیل در کرانه باختری از تصمیم خود برای استعفا پس از یک دوره طولانی که حدود 43 سال به طول انجامید، خبر داد. طی ماه‌های گذشته، چندین فرمانده ارتش اسرائیل به دلیل شکست در خنثی کردن حمله حماس در 7 اکتبر استعفا کردند.
انتهای پیام
captcha