به گزارش ایکنا، برنامه ضبط تصویری اجرای گروههای مدیحهسرایی و همخوانی قرآن کریم در مرحله مقدماتیِ چهلوهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن از سوی مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه اعلام شد.
بر همین اساس امروز ۲۸ شهریورماه ۴۸ گروه مدیحهسرایی و همخوانی قرآن کریم در دو بخش بانوان و آقایان با حضور در ادارات کل اوقاف و امور خیریه استانی، که به نمایندگی از آن در مسابقات ثبتنام کردهاند، اجرای خود را ضبط تصویری خواهند کرد.
بر اساس آنچه در آییننامه چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم آمده هر گروه یک همخوانی قرآن و یک مدیحهسرایی دارد. در بخش همخوانی مدت زمان اجرای گروه بین چهار تا پنج دقیقه در نظر گرفته شده است.
همچنین در بخش مدیحهسرایی نیز اجرای هر گروه باید پنج تا شش دقیقه باشد. (در هر دو بخش مدت زمان تا ۳۰ ثانیه کمتر یا بیشتر بلامانع است).