کد خبر: 4238946
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
حجت‌الاسلام جواد اسماعیل‌نیا:

حوزه علمیه خواهران ۲۳ هزار مبلغ عمومی و ۱۰ هزار مبلغ تخصصی دارد

معاون امور حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: ۲۳ هزار مبلغ عمومی و ۱۰ هزار مبلغ تخصصی، ۱۲۰۰ طلبه زبان‌دان که مسلط به یک یا چند زبان هستند، تنها بخشی از ظرفیت حوزه‌های علمیه خواهران کشور است.

جواد اسماعیل‌نیا، معاون امور حوزه‌های علمیه خواهران کشور

حجت‌الاسلام والمسلمین جواد اسماعیل‌نیا، معاون امور حوزه‌های علمیه خواهران کشور، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، با اشاره به آغاز سال تحصیلی در حوزه‌های علمیه و مراکز آموزش عالی اظهار کرد: حوزه علمیه مولود با برکت انقلاب اسلامی و پدیده عظیم و مبارکی در کشور و آبروی نظام اسلامی است که به برکت نظام جمهوری اسلامی به موفقیت‌های بزرگی دست یافته است.

معاون حوزه علمیه خواهران کشور گفت: حوزه علمیه خواهران این افتخار را دارد که در سطح کشور بیش از ۲۰۰ هزار نفر برای نقش آفرینی در جهاد تبیین تربیت کرده و امروز با توجه با تأکیدات مقام معظم رهبری خواهران حوزه علمیه در وسط میدان مشغول مجاهدت و جهاد هستند. ۵۰۰ مدرسه علمیه خواهران در سطح کشور در سطوح 2 و 3 و ۴ از مقطع کارشناسی تا دکترا فعال هستند و بیش از چند صد هزار حوزوی در عرصه‌های خانواده، طرح امین، مشاوره‌های دینی، همکاران فرهنگی در مدارس فعالیت می‌کنند. راه‌اندازی صد‌ها تشکل پژوهشی و تشکیل هسته‌ها و کانون‌های علمی در راستای تألیف و چاپ صد‌ها عنوان کتاب از مهمترین فعالیت‌های حوزه علمیه خواهران است.

وی با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران دارای هفت هزار طلبه جدیدالورود است، بیان کرد: حوزه علمیه خواهران ۴ رشته در سطح چهار دارد و در ۱۷ استان، ۱۵ رشته در سطح ۳ و در تمام استان‌ها و در ۲۸ استان سطح دو فعالیت خود را برای سال جدید آغاز کرده است و پذیرش‌هایی از مقاطع سیکل و دیپلم داشته‌ایم که با برنامه‌ریزی زمینه اجرای حیات طیبه را در جامعه دنبال می‌کنیم.

استاد حوزه علمیه تصریح کرد: با توجه به منویات مقام معظم رهبری و مراجع معظم تقلید امروز بسیاری از طلاب متعهد، فاضل و اندیشمند حوزه علمیه خواهران به عنوان کنشگران فضای مجازی در عرصه‌های مختلف علمی فعالیت دارند بطوری که هم اکنون ۴۲۰ نفر فعال شامل اساتید و طلاب متخصص در عرصه‌های مشاوره اجتماعی، خانوادگی، اعتقادی و... فعال هستند. حضور ۲۳ هزار مبلغ عمومی و ۱۰ هزار مبلغ تخصصی، ۱۲۰۰ طلبه زبان‌دان که مسلط به یک یا چند زبان هستند، تنها بخشی از ظرفیت حوزه‌های علمیه خواهران کشور است.

وی به حضور ۷۰۰ حافظ کل قرآن کریم در حوزه علمیه خواهران اشاره کرد و گفت: هم اکنون بیش از ۱۷۵۰ فعال و مبلغ فضای مجازی در موضوعات مختلف علوم اسلامی و انسانی مشغول به فعالیت هستند و بیش از ۱۳۰ مرکز و سازمان مردم نهاد و مجموعه نیکوکاری را مدیریت می‌کنند. از دیگر فعالیت‌های طلاب حوزه علمیه خواهران وجود دو مرکز مشاوره و اهتمام به تأسیس ۱۰ مرکز مشاوره دیگر است که به زودی فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

معاون حوزه علمیه خواهران کشور به فعالیت ۲۵۰ کانون فرهنگی و ۳۵۰ کانون قرآنی اشاره و اظهار کرد: در کنار این کانون‌ها شاهد فعالیت ۲۵۰ گروه فرهنگی تبلیغی در ۴۶۷ مدرسه در سراسر کشور هستیم که توسط ۳۵۰۰ نفر از نمایندگان مردم اداره می‌شوند و این همان اتصال جدانشدنی حوزه و مردم است که به این شکل معنا کرده‌ایم.

اسماعیل‌نیا اضافه کرد: راه‌اندازی صد‌ها تشکل پژوهشی، تشکیل هسته‌ها و کانون‌های علمی در راستای تألیف و چاپ صد‌ها عنوان کتاب از مهمترین فعالیت‌های حوزه علمیه خواهران است. با توجه به جنگ شناختی دشمنان علیه انقلاب اسلامی، زن و خانواده امروز سنگر اول این جبهه است و حوزه‌های علمیه در این راستا هدفمند و با برنامه‌ریزی حرکت می‌کند. همه توفیقات حوزه‌های علمیه مرهون مجاهدت و هم افزایی متولیان حوزه و دستگاه‌های فرهنگی است و امروز رمز عبور موفق از جنگ شناختی دشمنان همدلی، روحیه جهادی و هم‌افزایی سایر دستگاه‌های علمی و فرهنگی در کشور است که باید مورد توجه باشد.

وی با بیان اینکه حوزه زنان و خانواده امروز نیازمند نقش آفرینی بانوان فرهیخته و متخصص است، گفت: بانوان فرهیخته باید بتوانند در برابر حجم عظیم شبهات و تخریب‌های دشمنان نقش‌آفرینی کنند و حوزه‌های علمیه در راستای تربیت نیروی متخصص در حوزه بانوان شتابنده و با عزم راسخ گام برمی‌دارند و حضور فعالانه در عرصه‌های تربیتی و پژوهشی رسالت مهم این نهاد مقدس است. دفاع از ارکان و دستاورد‌های انقلاب اسلامی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران است و باید در این مسیر تلاش جهادی صورت پذیرد.

گفت‌وگو  از اکبر پوست‌چیان

انتهای پیام
captcha