کد خبر: 4239211
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۹
سوگنامه حاتمی‌کیا برای شهادت سیدحسن نصرالله

مگر جامه‌ای جز رخت شهادت بر تو زیبنده بود؟

ابراهیم حاتمی‌کیا در پی شهادت سیدحسن نصرالله سوگنامه‌ای را نوشته و منتشر کرد.

به گزارش ایکنا؛ ابراهیم حاتمی‌کیا؛ کارگردان آثار شهیری چون آژانس شیشه‌ای که در رده سینمای مقاومت قرار دارند، در پی شهادت سید حسن نصرالله سوگنامه‌ای را نوشته و منتشر کرد.

در متن سوگنامه  این کارگردان سینمای دفاع مقدس آمده است:

«انا لله و انا الیه راجعون

سید این احوال دوگانه را چه کنم؟! مگر جامه‌ای جز رخت شهادت بر تو زیبنده بود؟ کاش سید، مقابلت نشسته بودم و متن سوگنامه را با خودت تمرین می‌کردم. مطمئن هستم هر بار جمله‌ای در وصفت می‌نوشتم با آن گونه‌های سرخ و محجوب، می‌خندیدی و مرا خجالت‌زده می‌کردی.
سید‍، جگرم سوخت. باورش سخت است که لبنان بدون تو را تصور کنم. سید، بارها در لبنان به عشق دیدارت به انتظار نشستم و سهم دیدارت نصیبم نشد.

سید، ارابه فرعون را به بازی گرفته‌ام و فریاد می‌کشم صدا، دوربین ،حرکت ولی عالم مَجاز من کجا، عالم حقیقی تو و یارانت کجا. من مشغول قهرمان‌بازی مجاز بودم که خبر آمد سید حسن نصرالله رفت.

صدا و دوربین خاموش ولی حرکت تو تا بیت‌المقدس ادامه خواهد داشت. اکنون من مانده‌ام و چشمان گریان آسیه سلام‌الله که مقابل شکنجه فرعون برای دست کشیدن از حق منتظر است و او جز هم‌نشینی خدا چیزی نمی‌بیند. سید، این قوم فرعونی به گواه تاریخ رفتنی‌اند ولی راه تو و مرام و نگاه مقاومت همچنان ماندنی خواهد بود.

من که حاضر نیستم تصویر انگشت اشاره‌ات که به سمت اسرائیل نشانه می‌رفتی را لحظه‌ای از نظرم پاک کنم و بر پیکر پاره‌پاره‌ات نظر کنم. سید زنده است. راه مقاومت زنده است.

ابراهیم حاتمی‌کیا، 7 مهر ۱۴۰۳»

انتهای پیام
captcha