کد خبر: 4239240
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۵

آیت‌الله سیستانی شهادت سیدحسن نصرالله را تسلیت گفت

مرجع عالی شیعیان در عراق در پیامی شهادت دبیرکل حزب‌الله را تسلیت گفت و وی را رهبری کم‌نظیر توصیف کرد.

به گزارش ایکنا، آیت‌الله سید علی سیستانی، مرجع شیعه در نجف اشرف با صدور پیامی شهادت سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان را تسلیت گفت.

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم

»مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا»

در نهایت اندوه و تألم خبر شهادت علامه حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله و گروهی از برادران وی در مقاومت لبنان به همراه ده‌ها غیر نظامی بی‌گناه در نتیجه جنایت فجیع ارتش دشمن اسرائیلی در ضاحیه جنوبی بیروت را دریافت کردیم.

این شهید بزرگ نمونه‌ای از رهبری کم‌نظیر طی دهه‌های اخیر بود که نقشی برجسته در پیروزی بر اشغالگران اسرائیلی در آزادسازی اراضی لبنان ایفا کرد و از مردم عراق با تمام توان در آزاد کردن کشورشان از چنگال تروریست‌های داعشی پشتیبانی کرد، همچنین مواضع درخشانی در یاری مردم مظلوم فلسطین اتخاذ و سرانجام زندگی ارزشمند خود را در این راه فدا کرد.

ما این مصیبت بزرگ و خسارت عظیم را به مردم عزیز لبنان و سایر ملت‌های مظلوم تسلیت عرض کرده و از خداوند متعال مسئلت می‌کنیم که این فقید سعید را مورد رحمت واسعه و رضوان خویش قرار دهد و با اولیای خود حضرت محمد و اهل بیت مطهر ایشان در اعلای علیین هم‌نشین گرداند و به خانواده و همه داغداران صبر جمیل و اجر جزیل عطا کند.

إنا لله وإنا إليه راجعون.

۲۴ / ربيع الأول/ ۱۴۴۶هـ مورخه ۲۸/۹/۲۰۲۴م

دفتر آیت‌الله سیستانی نجف أشرف

انتهای پیام
captcha