کد خبر: 4240464
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۱

هجوم صدها صهیونیست‌ به مسجدالاقصی در آستانه سال نو یهودی

صدها شهرک‌نشین صهیونیست به مناسبت آغاز سال نو یهودیان به صحن‌های مسجدالاقصی یورش بردند و مراسم تلمودی را در آنجا انجام دادند.

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره،  همزمان با بسته شدن مسجد ابراهیمی در الخلیل از سوی صهیونیست‌ها، صدها شهرک‌نشین به مناسبت سال نو یهودیان به صحن‌های مسجد الاقصی یورش بردند و مراسم تلمودی را در آنجا انجام دادند.

خبرگزاری فلسطین (وفا) گزارش داده است که شهرک‌نشینان در گروه‌های متوالی به مسجدالاقصی هجوم بردند و با انجام اقدامات تحریک‌آمیز به ادای شعائر تلمودی در صحن‌های این مسجد پرداختند.

بنابر اعلام منابع خبری، 460 شهرک‌نشین افراطی برای جشن گرفتن روش هشانا، که طولانی‌ترین عید یهودیان و بیانگر آغاز سال نو یهودی است به این مسجد هجوم بردند.

رسانه‌ها گزارش دادند که شهرک‌نشینان صهیونیست، درون مسجدالاقصی به دمیدن در شیپور و اجرای دیگر آیین‌های تلمودی اقدام کرده‌اند.

به باور صهیونیست‌ها دمیدن در شیپور، نشانه آغاز مرحله جدیدی است و آنها مدعی هستند دوران اسلامی این مسجد به پایان رسیده است.

از سوی دیگر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین با انتشار بیانیه‌ای، بستن مسجد ابراهیمی به روی مسلمانان از سوی رژیم صهیونیستی را محکوم کرد. حماس تصریح کرد این اقدام یک جنایت و هتک حرمت آشکار یک مسجد کاملاً اسلامی است.

حماس در بیانیه خود تأکید کرد:  اقدام در یهودی‌سازی و محو آثار اسلامی در فلسطین موفق نخواهد بود.

در ادامه بیانیه آمده است: تعطیلی مسجد ابراهیمی محدودیت بیشتری برای انجام شعائر دینی ایجاد می کند و تعطیلی مکرر آن و جلوگیری از پخش اذان صبح در آن بیانگر نادیده گرفتن همه موازین، قواعد و قوانین بین‌المللی است.

این جنبش از جامعه جهانی خواست اقدامی موثر برای اتخاذ تدابیر سختگیرانه علیه رژیم اشغالگر و فاشیست صهیونیستی انجام دهند.

امروز پنجشنبه همزمان با یورش ده‌ها شهرک‌نشین به صحن مسجدالاقصی در  قدس اشغالی، مقامات رژیم اشغالگر صهیونیستی درهای مسجد ابراهیمی در شهر الخلیل واقع در جنوب کرانه باختری اشغالی را به روی نمازگزاران بستند.

نظامیان صهیونیست اقدامات محدود‌کننده در مجاورت مسجد ابراهیمی تشدید و از ورود مسلمانان به مسجد جلوگیری کردند. همچنین به مناسبت سال نو یهودی، با حمایت نظامیان صهیونیست امکان حضور بیشتر شهرک‌نشینان در این مسجد فراهم شد.

مقامات رژیم صهیونیستی ۱۰ روز در سال که مصادف با تعطیلات یهودیان است، مسجد ابراهیمی را به طور کامل به روی مسلمانان می‌بندند.

رژیم صهیونیستی از سال ۱۹۹۴ و پس از قتل عامی که از سوی یک شهرک‌نشین صهیونیست در مسجد ابراهیمی صورت گرفت و منجر به شهادت ۲۹ نمازگزار شد، اقدام به تقسیم مکانی این مسجد کرد و از فضای موجود ۶۳ درصد را به یهودیان و ۳۷ درصد را به مسلمانان اختصاص داد.

انتهای پیام
captcha