کد خبر: 4242033
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۵

تظاهرات گسترده در کشمیر در اعتراض به توهین یک کاهن هندو به پیامبر(ص)

توهین به پیامبر اسلام (ص) توسط یک کاهن هندو تظاهرات گسترده‌ای را در کشمیر به دنبال داشته است.

به گزارش ایکنا به نقل از وبگاه صوت پاکستان، تظاهرات گسترده‌ای در جامو و کشمیر تحت اشغال هند در واکنش به توهین یاتی نارسینگاناند، کاهن هندو به پیامبر اسلام (ص) انجام شد. 

در همین رابطه مرکز خدمات رسانه‌ای کشمیر گزارش داد که مردم پس از اقامه نماز جمعه در نقاط مختلف از جمله سرینگر، بودگام، بارامولا، باندیپورا، کوپوارا و سراسر کشمیر جنوبی به خیابان‌ها ریختند.

تظاهرکنندگان خواستار دستگیری فوری این کاهن هندو و اقدامات قانونی علیه وی شدند.

تظاهرات مشابهی نیز در مناطق راجوری و پونچ و همچنین سایر مناطق با اکثریت مسلمان در منطقه جامو گزارش شده است.

سخنرانان در این تظاهرات، اقدامات و اظهارات متعدد ضد اسلامی نارسینگاناند را محکوم کردند و از دولت هند به رهبری حزب بهاراتیا جاناتا به دلیل انفعال آن انتقاد کردند.

آن‌ها مدعی بودند که این عدم پاسخگویی به معنای همدستی با خاطیان و نادیده گرفتن احساسات جامعه مسلمانان است.

سخنرانان بر اهمیت پاسخگویی در این زمینه تأکید کرده و اعلام کردند که قانون باید مسیر خود را طی کند تا این مجرمان پاسخگو باشند.

آن‌ها بر اهمیت احترام به همه ادیان تأکید کرده و آن را برای حفظ انسجامم مذهبی در کشور ضروری دانستند.

تظاهرکنندگان همچنان بر مطالبات خود برای عدالت ثابت قدم هستند و از مقامات هندی می‌خواهند که اقدامات قاطعانه‌ای برای جلوگیری از مسموم‌سازی فضا علیه مسلمانان و دیگر اقلیت‌های مذهبی توسط نفرت‌پراکنانی مانند نارسینگانند انجام دهند.

انتهای پیام
captcha