
به گزارش خبرنگار ایکنا، صدیقه حاجیپور، مدیر مرکز آموزشهای غیر حضوری و مجازی جامعه الزهرا(س)، امروز ۲۳ مهرماه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: یکی از مأموریتهای مهم اداره فرهنگی قرآنی و حدیثی مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی جامعه الزهرا (س)، ورود طلاب به عرصههای تبلیغی در جامعه هست و این کار محقق نمیشود مگر اینکه در جهت ارتقای سطح دانشی، بینشی و روشی طلاب و همچنین نقشآفرینی و کنشگری مؤثر و کارآمد ایشان در فضای فرهنگی امروزی جامعه تلاش کنیم.
وی در ادامه با توجه به اهداف و اولویتهای فرهنگی قرآنی و حدیثی جامعه الزهرا (س)، به فعالیتهای تابستانه اداره فرهنگی قرآنی و حدیثی مرکز آموزش غیر حضوری و مجازی اشاره کرد و گفت: در ایام تابستان، آموزشها و کارگاههای کاربردی مختلفی در دستور کار قرار گرفت.
مدیر مرکز آموزش غیر حضوری و مجازی جامعه الزهرا (س) افزود: در این ایام، دورهها و کارگاههای عمومی قرآنی و حدیثی مختلفی از جمله روخوانی و روانخوانی، تجوید، حفظ قرآن و تثبیت در سطوح مختلف قرآنی و ... برگزار شد که بیش از ۳۷۰ نفر از طلاب این مرکز از آموزشهای عمومی این دورهها بهرهمند شدند.
حاجی پور افزود: برگزاری دوره تربیت مربی روخوانی و روانخوانی کودک با حضور اساتید مجرب در حوزه قرآن از دیگر فعالیتهای کارگاهی در ایام تابستان بود که ۴۷ نفر از طلاب این مرکز، دوره را با موفقیت به پایان رساندند.
وی همچنین به نشست «نکات طلایی فرزندپروری در آموزههای وحیانی» و «سیر مطالعاتی تفسیری قرآن» و همچنین دوره «آشنایی با منظومه فکری مقام معظم رهبری» اشاره کرد که به صورت آنلاین و آفلاین برگزار شد و با استقبال خوب طلاب همراه بود.
مدیر مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی جامعه الزهرا(س) در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به خبرنگار ایکنا در خصوص آخرین وضعیت پذیرش طلاب در مرکز آموزشهای غیر حضوری با اشاره به آمار پذیرش سطح دو و سه بخش غیر حضوری و مجازی گفت: در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ جامعه الزهرا(س) در سطح دو بیش از ۵۰۰ نفر و در سطح سه بیش از ۲۰۰ نفر از بانوان در بخش غیر حضوری و مجازی پذیرفته شدند.
مدیر مرکز آموزش غیر حضوری و مجازی جامعه الزهرا(س) عنوان کرد: یکی از مزیتهای تحصیل در جامعه الزهرا(س)، تنوع برنامههای تحصیلی است که به شیوههای مختلف حضوری، غیر حضوری و مجازی (آنلاین) ارائه میشود و این در حالی است که محل برگزاری امتحانات پایان ترم طلاب مجازی و غیرحضوری در مراکز استانها است و امتحانات این بخش به صورت حضوری برگزار میشود.
حاجیپور اشاره کرد: امسال در مقطع سطح سه، طلاب در ۶ رشته تحصیلی شامل تاریخ اسلام، تبلیغ با گرایش حج، تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول، کلام اسلامی و مطالعات اسلامی ثبت نام و پذیرش شدند.
وی اعلام کرد: با توجه به وظایف بانوان در حیطههای خانوادگی و اجتماعی و از سوی دیگر، تمایل زیاد ایشان به افزایش معرفت دینی و علاقه مندی به کنشگری در حوزههای فرهنگی، تبلیغی و اجتماعی، تحصیل در این بخش باعث شده جمع مناسبی بین این وظایف داشته باشند و در رأس همه اینها، معرفت دینی خود را افزایش دهند که جامعه الزهرا(س) در این راستا توانسته رسالت خود را به خوبی به انجام برساند.
مدیر مرکز آموزش غیر حضوری و مجازی جامعه الزهرا(س) به حوزههای امور پژوهشی، فرهنگی، قرآنی و حدیثی این مرکز اشاره کرد و گفت: اداره پژوهش و اداره فرهنگی قرآنی و حدیثی این مرکز در عرصههای پژوهشی، فرهنگی و قرآنی، مهارتها و خدمات ویژهای را به طلاب این مرکز ارائه میدهد.
اکبر پوستچیان
انتهای پیام