کد خبر: 4243318
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹

محکومیت حمله به زن چفیه‌پوش در نیویورک

شورای روابط آمریکایی ـ اسلامی حمله به یک زن مسلمان که چفیه بر سر داشت را محکوم کرد و آن را جنایت ناشی از نفرت ضد‌اسلامی دانست.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای روابط آمریکایی ـ اسلامی، این شورا حمله به یک زن که چفیه فلسطینی بر سر داشت در منطقه بروکلین نیویورک را محکوم کرد و خواستار محاکمه وی شد.

 
روز یکشنبه، 13 اکتبر، حدود ساعت 8:50 بعد از ظهر، یک زن 38 ساله در محله کراون هایتس در بروکلین مورد حمله قرار گرفت. گفته می‌شود این فرد که چفیه بر سر داشت مورد حمله دو زن قرار گرفت. ظاهراً عاملان این با مشت به صورت وی کوبیدند و او را به زمین انداختند.
 
در این مبارزه، هر سه زن جراحات جزئی دیدند. افسران پلیس نیویورک به سرعت مظنونان را دستگیر کردند و آنها به یک حمله غیر قانونی متهم شدند. مقامات مجری قانون در حال حاضر در حال بررسی این پرونده هستند تا مشخص شود که آیا اتهامات آنها تحت قانون جنایت ناشی از نفرت و اسلام‌هراسی قرار خواهد گرفت یا خیر.
 
شعبه نیویورک شورای روابط آمریکایی ـ اسلامی(CAIR-NY) این حمله را محکوم کرده است. کریستینا جان، دادستان شعبه نیویورک  این شورا در بیانیه‌ای گفت: خیابان‌های ما باید فضای امنی برای همه باشد و ما متعهد هستیم که عدالت برقرار شود. ما از مجریان قانون برای دستگیری سریع عاملان این حادثه سپاسگزاریم و از آنها می‌خواهیم که اتهامات جنایت ناشی از نفرت را در نظر بگیرند. 
 
وی افزود: چفیه نماد  هویت فلسطینی است و بر اساس گزارش‌ها، این امر عامل محرک حمله بوده است. چنین حملاتی هرگز قابل تحمل نیست.
 
اوایل این هفته، شعبه نیویورک شورای روابط آمریکایی ـ اسلامی حمله چاقویی به یک فروشنده غذای حلال را محکوم کرد. از ژانویه تا ژوئن 2024، این شورا  4951 مورد شکایت از اقدامات ناشی از نفرت علیه مسلمانان را در سراسر این کشور ثبت کرده که 69 درصد نسبت به مدت مشابه در سال 2023 افزایش داشته است.
 
در اوایل سال جاری، دفتر ملی CAIR گزارش حقوق مدنی 2024 خود را منتشر کرد که بیشترین تعداد شکایاتی را که تا به حال در تاریخ 30 ساله خود دریافت کرده را نشان می‌دهد. این گزارش با عنوان «مرگبار: بازگشت نفرت علیه مسلمانان»، 8061 شکایت را مستند کرد که نزدیک به نیمی از شکایات دریافتی در سال 2023 در سه ماه پایانی سال گزارش شده است.
انتهای پیام
captcha