کد خبر: 4245634
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱

راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در ۵۳ نقطه لرستان برگزار می‎شود

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به تقارن یوم‌الله ۱۳ آبان با اربعین شهدای مقاومت، از برگزاری مراسم راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در ۵۳ نقطه استان خبر داد.

حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان، حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان امروز، 12 آبان‌ماه در یک گفت‌وگوی خبری، گفت: به‌مناسبت یوم‌الله 13 آبان‌ که به‌نام روز دانش‌آموز و روز مبارزه با استکبار جهانی نام‌گذاری شده است در 53 نقطه استان اعم از مرکز استان، شهرستان‌ها، بخش‌ها و شهرهای استان مراسم راهپیمایی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به تقارن یوم‌الله 13 آبان با اربعین شهدای محور مقاومت، افزود: در خرم‌آباد مراسم راهپیمایی یوم‌الله 13 آبان ساعت 10 صبح از میدان شهدای این شهر آغاز می‎شود و شرکت‌کنندگان مسیر میدان شهدا به سمت مصلی الغدیر را طی می‎کنند و در سایر شهرستان‌ها نیر این مراسم برگزار می‏‌شود.

غلامی با اشاره به اینکه این مراسم در واقع تجدید میثاق با شهدا و به نوعی اعلام انزجار از استکبار جهانی و محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان است، گفت: با توجه به تحولات منطقه‌ای تحت تأثیر عملیات غرورآفرین وعده صادق شرکت در این راهپیمایی از اهمیت ویژه‌تری برخوردار است و انتظار می‌رود زمینه برای حضور حداکثری مردم و نمایش قدرت و عزت نظام در این روز فراهم شود.

انتهای پیام
captcha