به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، دستگیری پروفسور و فیلمساز بازنشسته «حیم برسیث» توسط پلیس انگلیس پس از سخنرانی او در تظاهرات حامیان فلسطین در لندن صورت گرفت.
برسیث فرزند بازماندگان هولوکاست و همچنین بنیانگذار گروه فعال «شبکه یهودی برای فلسطین» است. این گروه یهودی اعلام کرد پروفسور برشیث به اتهام واهی حمایت از تروریسم بازداشت شد اما پلیس او را همان شب آزاد کرد. با این حال پرونده وی به دادستانی سلطنتی ارجاع شده است.
آنتونی لوونشتاین، روزنامهنگار، در پستی در شبکه اجتماعی ایکس، دستگیری برسیث را پوچ و خطرناک توصیف و خاطرنشان کرد که وی پس از ایراد یک سخنرانی سنجیده درباره فلسطین بازداشت شده است.
جاناتان کوک از نویسندگان و فعالان معروف انگلیسی هم گفت: هرچه به سخنرانی دکتر برسیث گوش میدهیم چیزی بهعنوان حمایت از تروریسم در آن نمیبینیم.
انتهای پیام